Csak hobbiból szeretnék robotot készíteni, programozással nem lesz gond, de az alkatrészekre mondanátok tippeket?

Figyelt kérdés
A robot alap mozgásfunkcióra lenne képes. Ilyen tipikus régi játékrobotra gondoljatok. A programozással nincs gond, vagy is remélem nem lesz gond. Ám a váza megalkotásában megakadtam. Szeretnék tippeket kérni nem drága alkatrészekre, amikkel megoldható a 2 karjának merev előre hátra mozgatása, a lábak merev előre hátra mozgatása. A merevséget úgy értem, hogy nincsenek hajlások a térden, vagy karon. De a bokánál meg kell oldani a kis szintű hajlást, hogy bírjon mozogni. Valamint még a fej balra-jobbra mozgatását szeretném megoldani valahogy. De sajnos e téren nagyon elakadtam.

2016. nov. 30. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
LEGO
2016. dec. 2. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
És ezen belül mi félékre? ha tudnál képeket mutatni :)
2016. dec. 4. 22:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Hiszen valamivel meg kell hajtnani pl a kart, és nem tudom mivel tegyem.
2016. dec. 4. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondom LEGO... Egyrészt van robot szettjük (pl. Mindstorms), illetve van külön is léptető motor hozzá meg minden más, és szerintem így "játszani" a legjobb megoldás. Sok mindent ki tudsz rajta próbálni.
2016. dec. 5. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor keressek rá így, hogy lego robot set? Vagy milyen kulcsszavakkal?:)
2016. dec. 6. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Régebbi a kérdés de azért válaszolok hátha olvasod még.

Pitsco Tetrix

[link]

Legónál drágább, jobb minőségű, oktatásra szokták ezt használni egyetemeken.

2017. jan. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!