Melyik gépet válasszam ha csak fifa 17-el akarok játszani?
Ez teljes mértékben ember függő kinek melyik dizájn jön be mint a konzolon, mint a kontrolleren.
Én kifejezetten csak PS-t vennék (az is kozbejatszhat hogy Sony "fan" vagyok), de mivel csak Fifára használnád, én véleményem szerint az xboxnak a kontrollere sokkal jobb Fifára. Ha nekem is csak ez az egy kikotes volna akkor Xboxot vennék a kontroller miatt.
Ha szereted az EA játékokat akkor Xbox Oenon van olyan hogy EA Access előfizetés. 6000Ft egy évre és cserébe az összes régebbi EA játékkal játszhatsz vele korlátlanul (pl az összes fifa kivéve a 17et). Mindig adnak hozzá új játékokat csak a legújabbak nincsenek benne. Most ezek a játékok vannak benne: [link]
Van egy ilyen kezdőcsomag Xbox Onehoz ha Fifa kellene: [link]
Ebben van egy gép, egy kontroller, egy fifa17 (netről kell letöltened a gépre nem lemezen van, de ugyanúgy fut) és 1 hónap EA Accesset is kapsz, hogy kipróbálhasd.
A GTAV és Maffia III van mindegyik gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!