Canon EOS 600D és Nikon D3200 között akarok dönteni, hogy melyiket válasszam. Mindkettő tetszik de hol ez hol az jobb. Olvastam már itt is pont ilyen témában, de inkább a Canon felé hajlok. Melyik lenne jobb? Pozitív/negatív válaszokat is várok!
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 22:56
1/5 anonim válasza:
Körülbelül ugyanannyit tudnak. Azt vedd meg, amelyik jobban tetszik, egyikkel sem fogsz rosszul járni.
2/5 anonim válasza:
Nekem 600D-m van.Maximálisan elégedett vagyok vele.Amatőr fotósként a tudása még jóideig elég lesz!Ha már jobban megy a fotózás,jön a következő dilemma:az objektívek!
3/5 quetzalcoatl válasza:
Vigyazz hogy a Canonnal ne a DC jelzesu kit objektivet, hanem az IS jelzesut vedd.
4/5 anonim válasza:
600d már kifutott széria 700d van helyette
5/5 gergoap válasza:
A D3200-as jóval újabb darab, jobb képminőséggel. Igazából nem tudom hol láttad, hogy a Canon jobb ebben-abban, nagyon el van maradva. Talán a videófelvétel jobb, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!