Egy kiváncsi kérdése:
KÉRLEK SEGÍTSETEK! Nem akarok ellentétet szítani androidos és wp-sek között de muszáj feltennem a következő kérdést: Szerintetek a 2 említett OS közül melyiket válasszam? Valamint ajánlhatnátok a rendszereken belül készülékeket is.
Figyelt kérdés
Az igényeim a következők: WIFI legyen rajta , zenét szeretnék hallgatni, nem vagyok nagy játékos de azért ha unatkozom hadd élvezzem hogy van telefonom, a kamerája jó legyen legalább 5MPx, nem a csúcskategóriás készülékek érdekelnek mert maximum 30-40 ezer forintom van rá#ANDROID/WP
2014. aug. 10. 00:34
1/4 anonim válasza:
Hát android az alkalmazások miatt jó... a windows phone meg megbiszhato gyors és amit leirtál szerintem neked jobb lenne:) vagyis az osszes nokia lumia nagyonjól fotóz.. zenét halgatni tudsz rajta..van widi is természetesen és a márkete is eléggé jó már:D vagyis megvan minden ami kell és mostmár kimondottan naggyá nőtte ki magát:) szerintem a windows 1000szer jobb mint az android bár nekem most androidos telom van de ki nem álhatom a windowsos után:D pl lumia630 nem annyira drága.. és mindent tud
2/4 anonim válasza:
az túlzás, hogy minden lumia jól fotóz, de az tény, hogy ebben az árkategóriában egyértelműen jobb választás, mint egy androidos.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :D a válaszaitok kielégítők voltak :D
2014. aug. 10. 16:06
4/4 anonim válasza:
Egyetlen tanács: Androidos telefont ennyi pénzért NEVER/NIE/SOHA ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!