Szerintetek milyen laptopot válasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőre kezdem meg egyetemi tanulmányaimat(remélhetőleg) és ezért karácsonyra kapok egy laptopot. Nézegettem közöttük és az az igazság hogy nem igazán értek a műszaki oldalához ebben szeretnék segítséget kérni. Elsősorban hogy melyik márka a legjobb illetve melyikkel vannak kisebb nagyobb problémák esetleg? Valamint ugye műszaki szempontból hogy melyik jobb és miért. Mindenképpen i7-es processzorú készüléket szeretnék mivel a tanulmányok mellett mindennapi használatra kell az összes szórakozási és minden lehetőséget ezzel szeretnék használni és azt akarom h jól elbírja a gép ezeket. Árat tekintve max 225 000 ft-ot tudok rászánni ilyen összegért szerintem már egy komoly gépet lehet venni és szeretném a legjobbat hogy hosszú távon ne legyen rá gondom :)2016. nov. 24. 20:23
1/4 anonim válasza:
2/4 |Orfeusz| válasza:
i7 igazából nem szükséges ha nem futtatsz kifejezetten hardverigényes szoftvereket.
Ennyiért én Dell 5559-et (1920x1080 matt IPS, i5-6200U, 8GB, 256GB SSD) vagy Fujitsu A556G-t (a dellel megegyező felszereltség) ajánlom.
Nekem Fujitsu A556G van, ajánlom.
Ezek ilyen félüzleti gépek, jó anyagból vannak, erősek a zsanérok, jó a billentyűzet. És a FHD IPS képernyő is olyan, hogy ha kipróbálod, ennél lejjebb nem adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!