Most mit tegyek? Kivagyok teljesen

Figyelt kérdés
Egyszer de egyetlen egyszer próbáltam ki az ocolus riftet a playiten és amióta kipróbáltam ennek a rabja lettem de ténleg olyan gyönyörű képe van hogy teljesen magába szippantott az egész de sajnos mint sokan mások is nem tehetjük meg hogy megrendeljük mert rengeteg pénz diákmunkát csinálom de így kb csak 4-5 év múlva lesz meg rá a pénz és akkor majd jön majd gondolom egy új fejlesztés szóval tök mind1 soha nem lesz meg rá a pénz tudtok valami módszert egy helyet ami valamivel jobban fizet?

2016. nov. 13. 12:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Egyébként akk adok még infót mivel mondtam hogy egy boltban vok áru feltöltő a helyen kiszámoltam így hogy minden hétköznap vagyok és hétvégén nem a fizum heti 500 ft ha hétvégén is lennék akk heti 700 na most mivel én csak hétköznap vagyok ezért az egész éves fizetésem 26.000 forint és fél éve vagyok ott és az egész félre van téve
2016. nov. 13. 17:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Hogy jön ki a heti 500 ft fizetés? Főleg mindennapi munkával? 5 percet dolgozol naponta?
2016. nov. 14. 16:27
 23/25 A kérdező kommentje:
Minden pénteken megkapom az 500 forintost ami napi 100 forint lenne
2016. nov. 14. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:
És Afrikában vagy rabszolga egy bányában? Ilyen nincs.
2016. nov. 14. 16:34
 25/25 A kérdező kommentje:
Ez egy sza.r vidéki kis bolt itt alig van mit feltölteni csak néha amikor megjövök
2016. nov. 14. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!