Most mit tegyek? Kivagyok teljesen

Figyelt kérdés
Egyszer de egyetlen egyszer próbáltam ki az ocolus riftet a playiten és amióta kipróbáltam ennek a rabja lettem de ténleg olyan gyönyörű képe van hogy teljesen magába szippantott az egész de sajnos mint sokan mások is nem tehetjük meg hogy megrendeljük mert rengeteg pénz diákmunkát csinálom de így kb csak 4-5 év múlva lesz meg rá a pénz és akkor majd jön majd gondolom egy új fejlesztés szóval tök mind1 soha nem lesz meg rá a pénz tudtok valami módszert egy helyet ami valamivel jobban fizet?

2016. nov. 13. 12:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést rossz helyen tetted fel, ráadásul maga a kérdés is szar. Egyébként meg nyilván azért fizetnek ennyit, mert ennyit ér a munkád. Mivel még diák vagy, így nem teljes órabérben dolgozol. Az nem derült ki, de tegyük fel, hogy még érettségid sincs. Nyilván nem fogsz 100.000-eket kaszálni, csak mert NEKED kell egy ocolus rift. Ha lenne ilyen, mindenki azt csinálná. Az se derült ki, mit tanulsz, mihez értesz, így még csak ajánlani sem tudunk.
2016. nov. 13. 13:16
 2/25 anonim ***** válasza:
77%

Bakker! Először tanulj meg írni, majd érettségizz le. Utána majd jobb esélyeid lesznek összeszedni a pénzt ilyen játékokra.

A helyesírást nem az egy-két elgépelt szó miatt mondtam. Leírsz egy regényt mindenféle írásjel nélkül (tudod: pont vessző, kötőjel és a társai) a másik meg bogarássza ki, hogy éppen mit is szeretnél. Nem véletlenül használjuk ezeket a magyar nyelvben.

2016. nov. 13. 13:50
 3/25 A kérdező kommentje:
2 haverjaimmal mindig így chatelek és ők is velem mégis megértjük kötőjelet pedig használtam vesszőket pedig felsorolásnál szoktam használni haverjaim mégis megértik és nem gondolkoztak hogy mit akarhattam
2016. nov. 13. 14:03
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Én meg a hasonló retardáltakat, mint te, akik a saját anyanyelvükön se tudnak írni (miután kétszer megszégyenítették, SE), törölni, és tiltani szoktam. Sajnálom a barátaidat : (
2016. nov. 13. 14:27
 5/25 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat lemaradt a pont azt a mindenit összedőlt a világ tessék:*2.
2016. nov. 13. 14:44
 6/25 anonim ***** válasza:

Le is írtad a lényeget! :)

Ők ismernek téged, tehát valószínűleg tudják is mire gondolsz. De egy ismeretlen nem tudhatja, hogy hogyan is akarod tagolni a mondandód. Ennek van is egy iskola példája (majd érettségin jussod eszedbe :) ).

Majd, ha lesz egy kis időd, akkor olvasd az alábbi linken lévő cikk második részét. Hátha akkor átértékeled egy kicsit az írásjelek jelentőségét. :)

[link]

2016. nov. 13. 14:47
 7/25 anonim ***** válasza:

lol, te tényleg nem tudsz magyarul. Tessék:

Tiéd:

"2 haverjaimmal mindig így chatelek és ők is velem mégis megértjük kötőjelet pedig használtam vesszőket pedig felsorolásnál szoktam használni haverjaim mégis megértik és nem gondolkoztak hogy mit akarhattam"

Írásjelekkel:

"#2 Haverjaimmal mindig így chatelek, és ők is velem, mégis megértjük. Kötőjelet pedig használtam, vesszőket pedig felsorolásnál szoktam használni, haverjaim mégis megértik, és nem gondolkoztak, hogy mit akarhattam"

Helyes:

"#2 Haverjaimmal mindig így chatelünk, mégis megértjük egymást. Kötőjelet pedig használtam, vesszőket pedig felsorolásnál szoktam használni*, haverjaim mégis megértik."

Na mármost a szó- és mondatrészismétlésről, meg a fogalmazási hibákról ne is beszéljünk.

*Vesszőt nem csak felsorolásnál kell használni. [link]

2016. nov. 13. 14:52
 8/25 anonim ***** válasza:
Amúgy ettől a helyesírástól én is "Kivagyok teljesen".
2016. nov. 13. 14:55
 9/25 A kérdező kommentje:
Na Megjöttek a nagy helyesírás tudók húzzatok a francba amíg nem a kérdésre kapok választ mindeggyik eddigi kérdésemre kaptam normális választ pedig ugyanúgy tettem ki őket ezzel az írás használattal és ezt most ne javítsátok ki köszönöm szépen amennyiben maradni akartok a kérdésre és ne a helyesírásomaba kössetek bele
2016. nov. 13. 15:11
 10/25 A kérdező kommentje:
*A kérdésre válaszoljatok és ne a helyesírásomba kössetek bele
2016. nov. 13. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!