Most mit tegyek? Kivagyok teljesen
Figyelt kérdés
Egyszer de egyetlen egyszer próbáltam ki az ocolus riftet a playiten és amióta kipróbáltam ennek a rabja lettem de ténleg olyan gyönyörű képe van hogy teljesen magába szippantott az egész de sajnos mint sokan mások is nem tehetjük meg hogy megrendeljük mert rengeteg pénz diákmunkát csinálom de így kb csak 4-5 év múlva lesz meg rá a pénz és akkor majd jön majd gondolom egy új fejlesztés szóval tök mind1 soha nem lesz meg rá a pénz tudtok valami módszert egy helyet ami valamivel jobban fizet?2016. nov. 13. 12:59
11/25 anonim válasza:
Azonkívül, hogy kell neked egy ilyen kütyü és diákmunkát csinálsz, csak annyi információt adtál meg nekünk, hogy nem érdekel a helyesírás.
Mégis milyen segítséget vársz???
12/25 anonim válasza:
Leszarom, hogy eddig mennyi és milyen választ kaptál. Te egy retardált p@cs vagy, aki nem tud mit kezdeni magával, és csak rinyálni tud. Szánalmas vagy, a helyesírásoddal együtt.
13/25 A kérdező kommentje:
AZT KÉRTEM AJÁNLJATOK OLYAN DIÁKMUNKÁT AMIVEL NEM 4-5 ÉV MÚLVA JÖN ÖSSZE ANNYI PÉNZ HANEM MONDJUK 1-2 ÉV ALATT
2016. nov. 13. 15:49
14/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az rinyál aki diákmelózik suli mellet mert otthon ülhetnék a seggemen de mégsem mert minden hétköznap suli után mek diákmelózni
2016. nov. 13. 15:54
15/25 anonim válasza:
Na ne bassz! Én még hétvégén is megyek! És igen, te rinyálsz itt... Nem vagy megelégedve a fizetéseddel, de ahhoz hülye vagy, hogy keress jobbat... És nem tudom, mitől vagy úgy kiakadva, ha lassan gyűlik össze 200.000 Ft...
16/25 A kérdező kommentje:
Az a bajom hogy mire összejön lesz valami új fejlesztés még drággában és addigra nem lesz az előző kapható
2016. nov. 13. 15:57
17/25 anonim válasza:
Attól, hogy "kiabálsz" még nem lettünk okosabbak! :D
Ahogy elnézem a szövegértelmezéssel is akadnak gondjaid. Ha esetleg még valaki akar is segíteni (hozzáteszem nem is a jó topicba írtad ki a kérdésed), legalább annyit súgj már meg, hogy az ismert univerzum melyik pontján keresel munkát.
Mellesleg programozókból hiány van. Jelentkezz bátran!
18/25 A kérdező kommentje:
Azért ebbe írtam ki mert az ocolus rift az elektronikus és szórakoztató
2016. nov. 13. 16:11
19/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a diákmunka nem ez a kategória ezt kicsit elcsessz.tem de már mind1
2016. nov. 13. 16:12
20/25 A kérdező kommentje:
Egyébként egy kisebb faluban lakok és van a sulitól 5 km-re egy bolt és ott vagyok árufeltöltő és azért nem mek hétvégente mert kapok akk kb 200 forintal többet annak meg nincs értelme sztem és köszönöm a programozó ajánlást nézek egy pár helyet
2016. nov. 13. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!