Miért nem megy az Asus Hd 6970-es videókártyám a számítógépemmel?
Figyelt kérdés
Most vettem használtan, kipróbáltuk azzal akitől vettem ott működött, az én gépemben nem. Bele tettem a kártyát a gépembe, 2 8 tűs csatlakozó szükséges a működéséhez, azt is rákötöttem, ventik forognak ( 2 db ) 580W minőségi táp van a gépemben, birnia kell mivel alaplapi vga-ról működik a gép, esetleg a biosban ( setup-ban amit del vagy f2 gombbal kell megnyitni ) kell valamit állítani, rendszert feltettem a gépre alaplapi vga-ról, windows 8.1 van a gépen az eszközkezelőbe azt írja a videókártyáknál, hogy általános microsoft videókártya. Ha a vga kártyára rákötöm a monitort sajnos nem adja be a képet, de a billentyűt rendesen felismeri a gép, általában ilyenkor nwem szokta. Valami ötlet?2016. nov. 10. 19:56
1/4 anonim válasza:
A biosba at kell allitani h ne az alaplapi hanem a masik legyen elovalasztott
2/4 A kérdező kommentje:
asrock b85m pro4 alaplapról van szó, a biosba pci-express-re van állítva, de nem megy. Van még olyan beállítás is, hogy sima pci, és onboard, esetleg valami program segítségével nem lehet orvosolni? Vagy más ötlet? Amúgy köszi!
2016. nov. 11. 07:10
3/4 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy amikor bent van a vga kártya a gépemben és alaplapi vga-ról működtetem a gépet nincs valami program ami beállítja a vga kártyát hogy működjön? Minden ötletet meghallgatok!
2016. nov. 11. 07:16
4/4 A kérdező kommentje:
????????????????????????
2016. nov. 12. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!