Savius kérdése:

Tabletet szeretnék venni. Melyik legyen szerintetek?

Figyelt kérdés
2 között vacillálok! Asus zenpad 10 és 1 Acer Iconia Tab B3-A20 között. Otthoni használatra, konyhába receptekre, hosszabb utakon kisgyereknek mesenézésre, egyszerűbb játékokra. Fénykép nézegetésre. Nem erőművet keresek, inkább az aksi bírja tovább, megbízható legyen.

2016. nov. 1. 10:23
 1/4 anonim válasza:

[link]

Belinkeltem neked egy összehasonlítást ahol van néhány értékelés is ez hátha segít a döntésedben!

2016. nov. 1. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így könnyebb összehasonlítani. Hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata valamelyikről. Egyáltalán az 1gb ram elég-e az Accerbe, vagy hosszabb távon inkább asus éri meg? valahol olvastam viszont, hogy az accer talán 2 napot is bírt 1 töltéssel, normál használatnál, az asus csak 5-6 órát......
2016. nov. 1. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:
esetleg 1 Lenovo tab3 7 essential?
2016. nov. 1. 18:40
 4/4 anonim válasza:
Én az 1-es vagyok újra. Szerintem elég jó kis tableteket gyártanak,Ők a stabilitásra és az akkumulátor maximális kihasználtságára helyezték a hangsúlyt, egy valami viszont azonnal szemet szúrt mégpedig a 7" kijelző az szerintem majdnem, hogy kicsi (de ez az Én véleményem).
2016. nov. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!