Milyen tabletet érdemes vásárolni 40-50ezerért?
samsung, asus, alcatel, lenovo, acer, hauwei?
Esetleg pontos típus?
Ez engem is érdekel.
Nekem eddig egy 7"-os Samsung volt és tökéletes, sokáig bírja az akku, de most akarok egy 10"-ost.
Samsung Galaxy Tab E 9.6 WiFi 8GB
Ennek ellenére szerintem nem éri meg ennyiért tabletet venni.
Ezen gondolkodom [link]
Samsungot vennék inkább de a 16gb-os verziók drágák
Esetleg asus van még ilyen árban (de nem tudom mennyire jó a windos 10-es)
Elvileg az Asus-ok is jók. Amin gondolkodok: Samsung, Acer, Asus.
Volt régebben egy Acer 2 in 1 a kezemben, ami jó volt nagyon, tetszett is, akksija is jól bírta, csak win10-es volt, elég gáz szerintem. Win10-es kellene nekem is, de ez az állandó frissítgetés nekem betette a kaput, asszem tableten ezt nem is lehet kikapcsolni rajta. 5 napig volt nálam, 32GB-ból eleve 19GB volt, amikor még csak bekapcsoltam, persze ez még mindig jó arány. Frissítgette, 5. napon alig volt 8GB szabad helyem úgy, hogy én kb. 500MB-nyi programot tettem csak rá.
SSD-nél persze nem lassul a frissítés miatt, nyugodtan dolgozhatsz alatta a háttérben. Állítólag 64GB alatt nem szabad Windows-osat venni. Másnak egyéb vélemény?
Én is úgy tudom 64gb alatt nem érdemes. Én szerintem maradok az androidnál. Lenovot vagy samsungot veszek.
Nem tudo mennyir megbízható a lenovo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!