Érdemes megvenni ezt a számítógépet?
Visual Studiot, Kompozert,notepad-et és néha játékokat hasznalnék rajta.
Még annyit hogy a videókártya hány gigás lehet és a processzor hány magos?
Előre is köszönöm! :)
Köszi a választ! :)
Fifa-val szoktam persze nem a legújabbal gta san andreas/4 meg counter strike.
Ezekkel játszanék de nem sokat mert nem lenne rá időm.
Egyébként megbízható ez az oldal?
Összeraktam egy gépet az ipon gépösszerakójában:
Valami gagyi pár ezer forintos házat választottam, ezt bármilyen másik atx házra ki lehet cserélni (kiírja, ha nem kompatibilis). Csak egy 8 gigás ram modult raktam bele a későbbi bővíthetőség miatt (az alaplapon csak két modul van). Két 4 gigás modul gyorsabb lenne, de problémás a bővítés. Ja és nincs benne dvd olvasó. Windows nyilván nincs rajta, de egy kis utánajárás után bárki fel tudja telepíteni egy pendrive-ról. Ha itt akarsz venni írogasd be ezeket ide: [link]
A rádium mint üzlet egyébként megbízható, de amit összeraktam jobb ár-érték arányban (lehet, hogy pcx-ben még olcsóbban jön ki, azt most nem néztem.) A rádiumos pc-nél egyedül a táppal van nagy baj, azon kár volt spórolniuk. Ha ott veszel kérdezd meg tőlük, hogy ki tudják-e cserélni valami jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!