Ti inkább HASZNÁLTAN vennétek egy 4 magos procival rendelkező pc-t, vagy egy vezeték nélküli Sony fejhallgatót ÚJONNAN? (a fejhallgatót lent linkelem)
Figyelt kérdés
Itt van az a bizonyos fejhallgató amiről beszéltem.
Igazából, tudom hogy ez 2 külön kategória, de már van egy laptopom ami nekem teljesen megfelel, csak egy kicsit lassúcska. Fejhallgató pedig több szempontból is kéne.
- A laptopom hangszóróját használom, mert van egy kis fülesem, de elég gyengécske.
- Sokszor biciklizek nagyobb távot, futok, és azért közeben jól jön egy kis muzsika.
- Az előző indokból kiindulva itt csap vissza az, hogy milyen jó az a vezeték nélküliség, hogy nem fityeg a vezeték, és nem ragad hozzám.
Tömören kifejezve ezek miatt szeretném a 2 dolog közül valamelyiket megvenni.
2016. nov. 7. 18:23
1/5 anonim válasza:
Ebből az árból Pc.t aztán nem fogsz venni. Vagy. Te tudod , de nagyon rosszul fogsz jrni :)
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy olyan áron akarom venni a pct mint a fejhallgatót, a pct nyilván drágább áron venném
2016. nov. 7. 19:09
3/5 anonim válasza:
Ez a fejhallgató nem éppen futásra/biciklizésre van kitalálva, kialakítása miatt szerintem rögtön leesne a fejedről (vagy állandóan igazgatni kéne). Ha sokat hallgatsz otthon zenét és fontos a hangminőség akkor a helyedben vennék egy jó vezetékes fejhallgatót/fülhallgatót (Superlux hd681 már 7000 ft alatt kapható, rommá ver mindent az árkategóriában). Így gondolom maradna kereted pc-re is. Ha kell a bluetooth és nem olyan fontos a hangminőség akkor meg döntened kell, hogy inkább sporthoz vagy otthonra kell, mert olyat nehéz találni, ami jó mindkettőre. Egyértelmű, hogy bluetooth fejhallgatók esetén rosszabb hangminőséget kapsz ugyanannyiért, mint vezetékesből. Ha sportoláshoz valóról beszélünk (pl jaybird), az még egy lapáttal rátesz erre. Tehát át kéne gondolnod, hogy elsősorban mire akarsz fejhallgatót venni, és az alapján dönteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Vagy amire még gondoltam az egy Apple EarPods fülhallgató lenne.
Igazából futni ritkán szoktam, inkább biciklizek.
2016. nov. 7. 21:08
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!