Melyik játékot érdemes megvenni Xbox One-ra?
Figyelt kérdés
Szeretem a kaland/akció tps-eket, de ha fps nézetes az se baj. A dishonored nagyon tetszett. Bár a kettővel kicsit szkeptikus vagyok. Olyat keresek amit esetleg többször ki lehet vinni, nem egysíkú, jó sok órát bele lehet tenni. Ilyen játékárak mellett nem szívesen nyúlnék mellé. Ti mit ajánlotok?2016. nov. 6. 09:17
2/3 anonim válasza:
witcher 3 game of the year edition,
ha még nem játszottál vele mindenféleképpen vedd meg. Megéri az árát. A sztorit Te irányítod, minden döntésednek kihatása lesz a végkifejlet(ek)re. Én imádtam. Kötelező darab.
3/3 A kérdező kommentje:
Pont most nézegettem a boltok kínálatából és én is elgondolkoztam rajta, mert nagyon dicsérik.
2016. nov. 6. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!