Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen árban vannak az optikai...

Milyen árban vannak az optikai kimenettel rendelkezô hangfalak?

Figyelt kérdés
Jo lenne 5.1-es is, de 2.1-el is megelegednek! Csak optikai kimenet legyen rajta, mert PS3-hoz akarom kötni!
2010. ápr. 27. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Izé...valami fogalom zavar lehet szerintem. Az optikai az legfeljebb BEMENET lehet egy hangfalon, de igazából nem a hangfalon lesz az, hanem a hangfalszettbe épített digitális erősítő része. Vagyis: olyan sima hangfalszett nincsen, amin optikai csatlakozás van, csak a Dolby Digital-os, erősítővel egybeépített készülékeken találni ilyet. A többi szett (akár 2.1 akár 5.1) csak egy sima aktív hangfal készlet. DD-s erősítővel összeépítve csak 5.1-es cucc létezik.
2010. ápr. 27. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:
persze, megcsavarod az optikai kábeled, és elnyekken.
2010. ápr. 27. 18:15
 3/10 LASFASF ***** válasza:
Első válaszoló: EPIC, ha jól tudom Logitech Z5500-ban is van optikai bemenet...
2010. ápr. 27. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Mitől epic? Optikai bemeneten DIGITÁLIS jel jön. Azt meg a hangfal hogyan értelmezné másképpen, csak ha van benne digitális erősítő. A sima hangfalszettekben olyan nincsen, ezt azért elhiheted.
2010. ápr. 27. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Epicező kollégának: megnéztem a hangfalat. És abban van is DD erősítő. Tehát miért is írtam hülyeséget? Amúgy az ára is olyan: 88.000 forint.
2010. ápr. 27. 21:33
 6/10 LASFASF ***** válasza:
Epicező vagyok, Genius 4000-ben is digitális erősítő van, még sincs rajta optikai bemenet...
2010. ápr. 27. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
De DIGITÁLIS van rajta...Amúgy az amit te hangoztatsz a Geniussal kapcsolatban, pont a fordítottja (lenne) annak amit én mondok. A Geniusnak van digitális bemenete, csak nem optikai kábele, hanem koaxiális. Tehát: amelyik hangfalnak nincs DD erősítője, annak nincs digitális bemenete sem. Se optikai, se koaxiális.
2010. ápr. 27. 22:02
 8/10 A kérdező kommentje:
EMBEREEEK! A kerdesre valaszoljatok!
2010. ápr. 28. 16:50
 9/10 LASFASF ***** válasza:
kaptál már választ, Logitech z5500
2010. aug. 1. 15:15
 10/10 anonim válasza:
Nem tudom én arròl erdeklődnék hogy van 2 120 watos hangfalan és 2 60watos mindegyiken csupasz kábeles bemenet van én ezt optikailag szeretném rácsatlakoztatni egy blueray lejátszòra ami házimozikhoz van!De a hangfalon nincs optikai bemenet !Lehetrá csináltatni? hogyan és menyibe kerül? RCA bemenet sincs rajta szoval nem lehet átalakitòval meg az semmit nem érne !
2013. ápr. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!