Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDMI kimenettel hogy lesz...

HDMI kimenettel hogy lesz nekem kép egy régebbi tv-n?

Figyelt kérdés

Új gépet tervezek vásárolni, de bármely számításba vehető videókártyán HDMI DVI VGA kimenetek annak. Régebbi tv-n meg csak scart és antenna bemenet van. Ma kérdeztem szaküzletben hogy hogy lehet-e ezen segíteni egyszerűen de komplett jelátalakító nélkül nem tartják elképzelhetőnek.

Esetleg itt valakinek valami olcsón megvalósítható tippje? (nem tervezet tv cserét)

2010. febr. 11. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
HDMI-t, vagy DVI-t totál esélytelen átalakítani. Digitális jelet adnak, elég komplex berendezés kéne hozzá. Keress olyan videókártyát amin még s-video kimenet is van. Újabb kártyák közül nemhiszem, hogy találsz, de régebbieknél megvalósítható. Bár a scart svideó átalakítás is macera, de az legalább kivitelezhető.
2010. febr. 11. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
ettől tartottam. azt hiszem amíg nem megy tönkre ez a tv (remélem sokáig nem megy) addig monitoron fogom élvezni a filmeket s-videó van most is a radeon 9200esen de ami "méltó" egy olyan géphez amit tervezek venni (athlon x4, 4 gb dd3, 1000 GB HDD, stb) már nem tartalmaz s-videó kimenetet
2010. febr. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!