Milyen hangfalat ajánlotok? 2. 0 vagy inkább 2.1?
kíváncsi lennék hogy miért azt ajánljátok amit.
12-13ra gondoltam amennyit szánnék rá!
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm srácok a válaszokat!
Igazából vegyesre kéne de nem stúdió fel használásra csak minden napira. Filmek zene és játék! Nem szeretném azt amikor pl egy 500 Ft-os Bass Boost-os fülesnél hogy a basszus szól de mellette borzalmasan szól a többi hang!
Az első válasz adó miatt akkor ragaszkodnék a 2.1 opcióra.
A másik dolog az 3. válaszadó hogy ami neked értékeletlen az számomra új és tökéletes!
úgy érzem, hogy nincs szükségem stúdió minőségű hangfalakra, hogy meg hajlam azt, amit olcsóbbal nem hallanék!
5. választadó a Genius SP-HF1250B 2.0 néztem már énis, viszont el bátortalanodtam mivel mindig is csak 2.1, 5.1 hangrendszereket halottam még csak, és ezért és az 1 válaszadó miatt inkább maradnék is a 2.1-es kivitelezésnél! a másik amit ajánlottál (M-Audio BX5 D2) sajnos ilyen drága és stúdió minőségű hangfalra se pénzem, se szükségem nincs én úgy gondolom!
Erről mit gondoltok? Genius SW-G 1250 . Eredetileg ezt szeretem volna meg venni mivel egyik jó barátomnak is ez van és nekem bejött. Picit az eltántorított a vételtől, hogy neki másfél év után a mély ládája már zajosan adta ki a mélyt. Csak testvérem ajánlotta hogy azért nézzek körül a piacon, és gondoltam utána kérdezek itt is!
Sikerült választanom és beruháztam egy 6-7 ezerrel drágábbra, tesóm ki segített és nem bántam meg hogy ezt a hangfalat választottam! [link]
Köszönöm szépen minden segítséget amit kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!