Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy subcsövet lehet helyettesí...

Egy subcsövet lehet helyettesíteni két subcsővel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mélyláda építésbe fogok holnap, a nyomó tervrajza alapján 10cm átmérőjű, és 20 cm hosszú subcső kéne. Az a kérdésem lenne, hogy helyettesíthető-e kettő darab 5cm átmérőjű, és 10cm hosszú csővel? Vagy nem fog úgy szólni, mintha a tervrajzban szereplő csővel lenne szerelve? (Ez a kettő csövem van itthon)

2016. szept. 9. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kapod meg ugyan azt a hatást. Más a hangszóró, talán más a membrán és a tekercselés módja is. Nem biztos, hogy arányosan fele akkora légtömeget mozgat meg. Kísérletezni lehet, és kitapasztalod majd.

Szvsz ládával jobban járnál.

2016. szept. 9. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is a légtömegmozgástól félek, hogy nem fog akkorát nyomni.. akkor lehet beszerzek egy olyan méretűt, és nem kisérletezgetek.
2016. szept. 9. 21:06
 3/5 dirtboy ***** válasza:

picivel alá hangolnád ha egy 10x20-as helyett kettő 5x10-est raknál be.

egyébként ha jól értelmezem subcsőnek nevezed a reflex csövet,így félre érthető. subcső egy láda fajta ami végül is nem láda alakú hanem cső formájú.

[link]

2016. szept. 9. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj tényleg, bocsi a félreértésért, nem vagyok otthon 100%ban. Még egy kérdésem lenne, van két db mnc sunset 8" nyomóm.. tudom, hogy ez nem valami nagy név, érdemes megtartani, beépíteni pl ajtóba, vagy felejtős?!
2016. szept. 11. 12:25
 5/5 dirtboy ***** válasza:
nincs értelme még ajtóba nyomót rakni,azzal csak rontanál a zenén.
2016. szept. 12. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!