Mi a rohadt anyaert javitja magat allandoan a win 8.1?
Figyelt kérdés
Egesz jo rendszer tetszik is meg minden de most mar ugy kezdem meg unni hogy ilyen erzekeny minden heten 2x javitja magat van hogy tisztara ujra kell raknom mert ku***ra sza***kszik ilyen win 7 vagy xp-nel soha az eletben nem volt nincs is neki semmi baja de azert ja itgassa magat de miert?????????2016. szept. 9. 17:58
21/24 anonim válasza:
Sütőbe semmiképp ne rakd be szerintem csak így helyenként melegítsd gázlámpával egyszerre csak egy oldalán ügyelve nehogy meglökd közbe véletlenül.
Ha sütőbe berakod akkor az egyik oldaláról az összes alkatrész le fog hullani..
22/24 A kérdező kommentje:
Ja en szerintem ez hulyeseg mert ha egy grafikus kartya pl kisult akkor vegkepp nem kell 200 fokon megsutni mikroban
Most mar csak az a problemam hogy fent van far cry 4 de 2magos a procim es nem indul 2 magoson csak 4 magoson extreme injectorral akarnam meg dualcoreozni de nem indul el az extreme injector amugy lenne vmi baja ha dual core on jatszanak vele nem quad coreon?
2016. szept. 10. 08:42
23/24 A kérdező kommentje:
Birnal kuldeni egy email cimet?
2016. szept. 10. 08:47
24/24 A kérdező kommentje:
Jajjjj elnezest megfeletkeztem hogy ha kuldtel vmit gmailre akkor meg van az email cimed xd
2016. szept. 10. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!