Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a rohadt anyaert javitja...

Mi a rohadt anyaert javitja magat allandoan a win 8.1?

Figyelt kérdés
Egesz jo rendszer tetszik is meg minden de most mar ugy kezdem meg unni hogy ilyen erzekeny minden heten 2x javitja magat van hogy tisztara ujra kell raknom mert ku***ra sza***kszik ilyen win 7 vagy xp-nel soha az eletben nem volt nincs is neki semmi baja de azert ja itgassa magat de miert?????????

2016. szept. 9. 17:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kell a host szűrő listám?

dobj egy mailcímet és elküldöm..

2016. szept. 9. 19:20
 12/24 A kérdező kommentje:
Hat en szerintem is az xp a legjobb csak kicsit tovabb kellene fejleszteni mondjuk hogy vigye a dx10 et is meg dx11 is es igy most is azt hasznalnam azert is tertem at win 8 meg mert meg nem hasznaltam.
2016. szept. 9. 19:27
 13/24 A kérdező kommentje:
pityu.patocskao@gmail.com
2016. szept. 9. 19:28
 14/24 anonim ***** válasza:
ok, átküldtem.
2016. szept. 9. 19:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Xp nél a godn már leginkább a https tanusítványkezelővel volt, és nemtom hogy lehetne azt rendbetenni, csomó fórumon küzdöttek vele, mert nem hozta már be a weboldalakat, semmit se ítélt biztonságosnak, mondjuk net nélküli rendszernek ettől még lehet jó. Csak így mostmár a jövőben az új eszközökhöz is tákolni kell a drivert, ha lehet egyáltalán, mert xp hez nem írnak majd...
2016. szept. 9. 19:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Ok majd kiprobalom csak elobb felrakom a win 7 de most akadt fel 4x er
2016. szept. 9. 19:57
 17/24 anonim ***** válasza:

A videokártyám nekem utoljára geforce 4 volt, azóta laptopra váltottam, asztali géppel már nem foglalkozok.

Szerintem ha kondenzátor szálna el rajta, akkor a videokártya bios sem tudna betölteni.

Én inkább csatlakozási hibára, vagy kontakthibára tippelek, esetleg valamit az alaplapi bios letiltott, vagy visszavett alap támogatottságra.

Ha vízhűtésű a gép akkor meg lehet hogy pára képződött, és lecsapódott valahogy?

2016. szept. 9. 20:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Lattam olyat a neten hogy a tonkrement grafikus kartyat megsutik tobb mint 200fokon tobb videoban is lattam ez igaz lehet??
2016. szept. 9. 20:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy utana megjavul meg megint rendesen mukdodik
2016. szept. 9. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Jaa azt én is láttam az a parasztlogikás reballozás.

50-50%

De hidd le nem a Chipnek van ott baja, akkor nem indulna az egész.

Ilyesmire gondolsz nem?

https://www.youtube.com/watch?v=RHxLC1vi0Xw

Szerintem csak óvatosan ezzel, meg mondom ha ez a baja akkor nem indul.

Vagy megjavul ha rászorítod kézzel és úgy tartod, mondjuk azt tesztelheted ha gondolod.

2016. szept. 9. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!