A DVD mikor jut arra a sorsra, mint amire anno a VHS?
Figyelt kérdés
Tudjátok, a DVD 2003-2004 között vált elterjedtté, VHS-filmeket egészen 2006-ig kiadtak. Mostanában, idén július végén pedig a Funai nevű japán cég állt le végleg a formátum gyártásával. Egyre több film jelenik meg Blu Ray-n (régebbi, mai filmek egyaránt), ezért kérdem Én: a DVD várhatóan meddig fog élni?2016. aug. 17. 16:50
11/11 anonim válasza:
Aki szereti még a cd/dvd audió lemezek forgatását,tapogatását azoknak nem biztos,hogy kihal.
Én konkrétan csak dvd lemezre szoktam kiírni a Sacd iso file-okat Dsd formátumban így nem kellett megvenni a minőségi Sacd lemezeket 10ezerért,hanem élveztem a Sacd minőséget párszáz forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!