Táblagép vagy telefon?
Kérdeztem valamikor hogy milyen Tabletet vegyek aztán újra amikor vissza küldtem az Asus-t ami 2 giga rammal rosszabb volt mint a régi 1 gigás gépem. Most viszont már a telóm sg 3 neo is lassulgat öregszik. És most nagy dilemmában vagyok hogy már egy jobb telefont vegyek vagy ez jó még hordozható, ha bárhol megnéznék valamit a neten, mert az egy tábla géppel nem egyszerű pláne ha nem sim kártyás de az nem is kell hogy az legyen. Tablettal meg filmzenék, youtube, net ami kell, de laptop meg nem kéne, bőven jó nekem a tablet.
E kettő között gondolkodom Samsung A5 telefonnak vagy szintén samsung tab A tablet nek. A telefon viszont nem biztos mármint nem ragaszkodom ehhez. Hallottam olyat róla hogy akad néha a menüje de talán már azt egy frissítéssel javították. Olcsóbb kategóriából akartam mindenképp egy ujjlenyomat olvasósat, de a legolcsóbb márka "nélküli" nem tudom mennyire megbízható bár ezek is bejönnek valakiknek, működik és kész. Na rövidre zárva tablet vagy teló és telefonban ha valaki tud jobbat hasonló áron ami ujjlenyomatos akkor ajánljon nyugodtan ugyan így táblagép et is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!