Szerintetek nagy hulyeseg lenne?
Szeretnek egy uj telefont beruhazni meg iskola kezdes elott,de..
Anyaeknek jelengleg nem arra van penzunk hogy most nekem telefont vegyenek,de lehet talaltam erre egy megoldast:
Eladom a laptopomat,akkor ugye tudok egy kis penzt "beruhazni" (laptopot apamtol kaptam,aki lese szar)
Hamarosan szuletesnapom,valoszinu fogok kapni penzt es azt osszedobnam,es tudnek venni egy telefont,es a jelenlegi telefonomat odaadnam a hugomnak.De anya nem latja jonak azt hogy eladom a laptopot,de ha belegondolunk "megmentem" anyaekat attol hogy nekem es a hugomnak vegyenek telefont
Na most ha anya cafol egy otletet mindig atgondolom
De ez tenyleg hulyeseg lenne?Mert szerintem nem:'D
"Szeretnek egy uj telefont beruhazni meg iskola kezdes elott,de.."
..de a réginek semmi baja, ezért nem kell neked másik.
És alapvetően az iskolába egyáltalán nincs rá szükség.
Én speciel anyád helyében első körben jól elvernélek.
Én gyerekkoromban ha valamit akartam venni, el kellett menni és megdolgozni az áráért. A bicikli, a zenélős kvarcóra, kazettás walkman, stb. jobban is vigyáztam ezekre amiért megdolgoztam.
Neked sem ártana ilyesmi, talán kissé más szemmel néznél a dolgokra. Főleg ha anyád egyedül nevel a testvéreddel együtt.
Én is ugyanilyen családban nőttem fel, annyi különbséggel, hogy a fűnyírással, kocsimosással, pakolással keresett pénzt hazaadtam anyámnak.
Ezen a téren még van hová fejlődnöd.
Ja, annak köszönhetően hogy anyámat támogattam, a munkák során sok embert megismertem akik később is segítettek a helyzetemet ismerve. Így a családunk nem adósodott el, tudtam iskolába járni. Ma már egy vezető gyógyszergyárban kapok olyan fizetést, hogy abból havonta vehetnék a legújabb iPhone-ok közül úgy, hogy mellette azért maradna pénzem mindenre a következő fizuig.
Anyámmal egy panel lakásban éltünk, mára saját családi házam van két kocsival.
Szóval az új telefonnal nem érsz el semmit a világon.
Viszont a tanulással igen.
Lehet hogy ezt nem tudod felfogni, de a tanulás a belépőkártya a jobb világba.
Ha nincs ilyen belépőd, hiába adod el a laptopod, senki maradsz.
Jelenlegi telefonom: Xperia sp.
3 eves.(Lassan 4)
A laptopon kivul van egy szamitogep is.
Es azert vagyok divatmajom,mert kene egy uj telefon?Mert a mostani 3 eves telefonom sz*r?
Allandoan lefagy,ha rakapcsolodok wifire akkor kb 3percre megallas nelkul akadozik,ebben az evben 4x hard reseteltem,olyan is van hogyha anya hiv vagy barki,felse tudom venni.Egyszeruen nem engedi.Ha levideozok valamit (pl egy fel perces videot) 5 perc mire elmenti,addig semmit nemtudok csinalni.
Netezesrol ne is beszeljunk.
Stb stb.
A laptopot nem anyaektol kaptam,hanem apamtol.Es apa atvert,le se szar,sose nezz meg minket a hugommal,felse hiv es meg sorolhatnam.
Nekem is 3 éves a telefonom.
Az olcsóak mind akadoznak egy fél év után (meg a drágák egy része is).
Én is hardolom, le van minden mentve és 10 perc visszamásolni.
Amúgy meg te kérdezősködtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!