Ha szeretnék egy Xbox-360-at vayg egy PlayStation 3-at akkor egy új TV-t is ajánlatos vennem?
Nem vagyok biztos benne de valószínűleg rá sem tudod csatlakoztatni a gépet a tévédre. Én új tv-t is javaslok.
Akinek van ilyen cucca az biztosabb infót fog adni.
Xbox 360-am van.
Természetesen rá tudod csatlakoztatni (van Scart, meg S-video is), de tényleg érdemes lenne egy új tévét beszerezned. Én amondó vagyok, hogy ha pénzt adsz ki egy konzolért, akkor tv-re se sajnáld, ha pedig nem engedheted meg, akkor inkább a gépedet fejleszd, és azon játssz.
A régi tv-k szerintem túl kicsik az élvezhető játékhoz, a villódzás pedig sokkal jobban fárasztja a szemet játék közben, mint csak tv-zésnél.
De igen, jó. Csak kell hozzá venni egy VGA kábelt. A Microsoft is forgalmazza. Én is monitorra kötöttem az X360-at, mert csak riktán játszok vele, a PS3-at meg TV-re. Így nem kell folyton cserélgetni.
Sőt, megsúgom, hogy mindkét konzolt még régi CRT monitorra is lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!