Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes playstation 2 -tőt...

Érdemes playstation 2 -tőt vennni?

Figyelt kérdés
Vagy vegyek akkor már PSP-t vagy PS 3 ? Egy másik kérdésben láttam hogy ajánlották az Xbox 360 -at az menyibe kerül ha még semmi nics hozzá ?
2010. ápr. 11. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:

egyiket se ajánlatos megvenni mivel hamar kimennek a divatból..a playstation 1 is először milyen nagy dolog volt azt már csak playstation 2-be lehet CD kapni..

az Xbox 360pedig nagyon drága..

2010. ápr. 11. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:

LOL

PS1 több, mint 10 évig futott. PS2 több, mint 8 évig futott. Xbox360-at 40-ért már kapsz (arcade verziót).

PS2-őt annyira nem éri meg megvenni, régi. Viszont sok játék van rá.

2010. ápr. 11. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor is lejárt már a gép..:D
2010. ápr. 11. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár lejárt gép már a ps2, szerintem mégis megéri inkább azt venni, mint a ps3-at. viszonylag olcsón juthatsz hozzá és rengeteg játék van rá szintén olcsón.
2010. ápr. 12. 09:58
 5/7 anonim válasza:

Ps2-t éri meg.

Az XBox 360-nak hűtési gondjai vannak

Jó játékok IS vannak hozzá

PS3 pedig nagyon drága.

2010. ápr. 12. 13:24
 6/7 anonim válasza:
Nekem is PS2-öm van tavaly vettük 40 000 ft-ért!Nekem az elözö hamar tönkre ment a csippelés miatt, viszont a mostani nincs kiüttetve:Stehát nincs sok játékrá arról ne is beszéljünk h új játék nem is jön kirá már...tehát ha veszel midenképp ugy vedd h kiütteted mert akkor sok játékot kapsz és reméljük azért nem is sz*****ik el oylan hamar.rem segitségedre tudtam lenni
2010. ápr. 14. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

PS2 ot mindig erdemes venni. (olcso, sok jo jatek)

Az Xbox 360 nak mar nincsenek hutesi problemai (kozepes arkategoria, jo kontroler, jo exkluziv jatekok (Gears of War, Mass effect Coviction, Halo 3, Forza, Alan Wake, stb), eros multiplayer)...

A PS3 draga de ettol meg jo (draga, blueray, jo exkluziv jatekok (God of War, Gran Turismo, Uncharted, Metal Gear Solid 4, stb), gyengebb de ingyenes multiplayer, PS 2 jatekok is futnak rajta)...

Szerintem a harom kozul jelenleg az X box ot eri megvenni a legjobban (mindharom volt/van). A PS3 nem jobb annyival mint amennyivel tobbe kerul es ha a nem vagy grafika manias akkor kar szerintem megvenni. Az uncharted, heavy rain, es mgs 4, killzone 2 stb mind nagyon-nagyon jo de halo, gears of war, conviction es mass effect, stb kb ugyanazt tudja (bar teljesen mas jatekok). Az osszes tobbi jo jatek mindket konzolon megjelenik (dead space, batman, cod: moder warfare 2, bioshock,stb). A kovetkezo fel ev meg elsosorban xbox 360 exkluziv jatekokrol szol kb oktoberig szoval szerintem a jelenleg az kicsit erosebb (ez az en szubjektiv velemenyem) valasztek meg tovabb fog erosodni. Raadasul a ket nagy PS jatek Final Fantasy 13 (bar szebb a PS3-an ez ketsegtelen) es Metal Gear 5 is megjelenik az Xboxon.

2010. ápr. 15. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!