A kérdés adott, megéri e használtan venni egy 1 éves gépet 50.000ért, vagy pedig vegyek újonnan egy Slimet 70.000ért. Igazából sok pénzt nem akarok szánni rá, ezért gondoltam a használtra, de olvastam hogy ezek a nextgen konzolok már eléggé melegednek, és hát itt a nyár, nem akarom hogy tönkremenjen amit használtan vettem, az olvasófej is elromolhat, stb.
Jobban járnék e egy használt Fat -al, vagy inkább egy új Slim -mel?
2010. jún. 8. 14:19
1/9 Jovanny válasza:
20 ezer forint különbség. Szerintem akkor már inkább az újat, van rá gari, tudod, hogy ezt még nem nyúzta senki, csippelve úgysincs egyik sem, azért sem éri meg használtat venni, főleg ennyiért. Elég ennyi érv szerintem az új mellett, de biztos van még. :)
2010. jún. 8. 14:24
2/9 anonim válasza:
Hát induljunk ki a legrosszabb esetből:
Megveszed a konzolt használtan és lesz valamilyen hibája(olvasófej, túlmelegedés stb.) - javítanod kell!
Utánanézhetsz, hogy ezeknek mennyibe kerül a javítása, de előre szólok: ha a javítás mellé még hozzászámolod a szállítás díját(a szerviz nem fog hozzád menni) már meg is van az a +20 rugó.
Ellentétben ha újat veszel: 1 év gari, vadiúj mindene, ha olyan helyen veszed, kapsz hozzá ingyen pluszba játékot és a használtat meg ki tudja, hogy miért adják el valójában?
Egyébként ezt a túlmelegedést nem kell túllihegni: egy jól szellőző helyen akár a legmelegebb nyári napszakban is nyomathatod(ezt tapasztalatból tudom). Szóval akármelyiket veszed, ne a szekrénybe tárold! :D
2010. jún. 8. 14:48
3/9 anonim válasza:
Nem akarok offolni , de szerintem PS3 helyett vegyél Xbox 360-at. Olcsóbb és ugyanolyan jó. És lehet flashelni , vagyis viszi az írott játékokat,ellenben a PS3-al.
2010. jún. 8. 17:12
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még átgondolom milyet veszek, de sztem egy új Slim lesz belőle. (Kár hogy gyengült megint a forint, régen csak 65 volt.)
Xboxot biztos hogy nem veszek.
2010. jún. 8. 17:40
5/9 anonim válasza:
Ha nem veszel Xbox 360, akkor ezek szerint lesz lóvéd majd eredeti PS3 játékért kiadni több tizezreket?!
2010. jún. 8. 21:56
6/9 anonim válasza:
Lesz hát, meg esze is, mert majd beszámíttatja a megunt játékait és 2-3000-ért szerzi meg az újat. ;)
2010. jún. 8. 22:02
7/9 A kérdező kommentje:
MGS4 nincs Xboxra, ezért nem akarok azt venni, mivel nagy MGS fan vagyok. Nagyjából ezért az egy játékért akarok csak PS3at venni (a játékot már megvettem előre 5000ftért abszolút karcmentes), ezért sem akarok sok pénzt költeni a konzolra.
2010. jún. 9. 13:41
8/9 anonim válasza:
nem érdemes mert ha valami szar benne akk neked kell kicserélni meg ilyesmi szerintem vagyis én a helyedben ujjat vennék.de ha nem akarsz ujjat venni akk vegyél xbox 360 az sokkal jobb
2010. jún. 30. 18:07
9/9 A kérdező kommentje:
Már vettem 55ért használt ps3at a konzolstúdióban. 3 hónap garancia, nyár végéig pont jó lesz, aztán úgyis kezdődik az egyetem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!