Érdemes playstation 3-mat venni?
Figyelt kérdés
Arra lennék egészen kiváncsi, hogy pl játékot lehet e rá irni?
Volt xbox 360-am de mikor harmadjára lett 3 ledes akkor azt mondtam ok köszi még1x nem kérek belölle, ezért gondolkodom egy ps 3-ba.
2011. márc. 4. 13:52
1/8 anonim válasza:
szerintem igen...jó hardveresen, sok dolgot tud, nagy a tárhelye, van rajta blu ray olvasó és jailbreak-el lehet rajta játsszani warez játékot. Egy Sony cucc sokkal megbízhatóbb, mint a ratyi Microsoft xbox
2/8 anonim válasza:
Az elsőre ne hallgass, PS3 chip van a fejébe...A PS3 sokkal gagyibb, bár nekem volt PS3-om, és sokszor meghibásodott.Warez van rá, de ki az a hülye aki vesz BluRay égetőt, BluRay lemezt, és letölt vagy 10 GB-ot csak, hogy játszhasson?Inkább vegye meg az ember.
3/8 anonim válasza:
utolsó téved. nem kell blu ray cd se blu ray iró a játékokhoz. mert a ps3 hddjére kell tenni a játékot és onnan inditani.további info a :ps3hack.jatekoldal.net/news.php
4/8 A kérdező kommentje:
akkor annyit áruljatok el lécca, h veszélyes ez a jailbreak?
2011. márc. 4. 14:31
5/8 anonim válasza:
a ps3 gagyibb? hát ez hülye...nemtudom akkor miért van napi 200 olyan kérdés, hogy mi a baja az xboxomnak? ps3-ról érdekes módon 1 ilyen sincs. Azért a Sony márkanév magáért beszél.
8/8 IvyLeague válasza:
Nekünk van, szerintem nagyon jó. Annak idején jailbreakkel tudtunk letöltött játékokkal játszani, azóta viszont kihoztak olyan firmware frissítést ami lehetővé teszi a cheatelést.. Nekünk már több mint egy éves, szinte nap mint nap használjuk, és eddig hála a jó égnek semmi baja nem volt soha. Nyilván ha vigyázol rá nem is lesz. Egy eredeti játék kell csak ahhoz, hogy utána minden letöltöttel játszani tudj, de azt használtan is tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!