Feltőrték a Rockstar felhasználóm mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este jött egy email telefonomon jelezte hogy gta5 ben valami orosz ember küldött nekem egy barátmeghívót, de mivel már pont lefeküdni készültem ezért nem néztem meg. Ma megnéztem és látom hogy az én felhasználóm el is fogadta.Mert elakartam indítani a játékot erre kiírja hogy rossz felhasználó vagy jelszó, amikor mind a kettőt hibátlanul többször is beírta. Amikor meg rámegyek arra hogy küldjön ilyen jelszó resetelő emailt a sajátomra akkor azt írja hogy elküldte de sehol semmi! Ilyenkor mit tudok tenni? mert 14000 ft volt a játék ezért idegesít! Nagyon szépen megkérek mindenkit hogy a létező összes lehetőség írja le ami létezik! Köszönöm!2016. jún. 3. 15:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!