Harry95 kérdése:
Gta 5 hiba csaknekem?
Figyelt kérdés
Mf dll hiba a berakom mfplat.dll hiányzik ha azt is berakom akkor 0xc000007b hiba valaki plssegítsen.2015. ápr. 27. 20:42
2/7 A kérdező kommentje:
igen az ciki én még mindig nemtom mittkéne csinálni ha tudom akkor majd leírom neked ha tudod írdle pls
2015. máj. 28. 21:21
3/7 anonim válasza:
oké,arra már rá jöttem , hogy 0xc000007b hiba csak akkor van ha az egyik mf.dll 34x bites a mfplat meg 64x...
4/7 A kérdező kommentje:
igen na az király már valami köszi ha tudsz még valamit írj pls
2015. máj. 29. 12:56
5/7 A kérdező kommentje:
ha még van ilyen gondod új windows meg ncore és megy már
2015. júl. 14. 22:35
6/7 SecretAngel válasza:
Nekem még mindig ez a hiba áll fent.Az Ncore ról próbáltam már a reloadedet és a Corepackot is mind kettőnél MF.dll,háromszor raktam újra a Windowsot,de ugyan csak ezt írja.
7/7 anonim válasza:
A hiányzó dll. fileok probléma azért merülhet fel, mert a Windows egy N-, KN-, verziójával rendelkezel (pl. Windows 8 N/KN; Windows 10 N/KN. Ezekből az operációs rendszerekből hiányoznak bizonyos média elemek, amiket használ a játék. Itt van néhány link, ahonnan ezek pótolhatóak.
For Windows 8 N/KN - [link]
For Windows 8.1 N/KN - [link]
For Windows 8.1 N/KN Update - [link]
For Windows 10 N/KN - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!