Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Véleményetek szerint tényleg...

Véleményetek szerint tényleg "szarik" már Rockstar Games a konzolos játékok PC-re kiadására?

Figyelt kérdés

Úgy értem már nem is csinálnak nagyon PC-re játékokat.

Átmentek a Gta San Andreas után a konzolra, elvileg így lett rossz PC-re a Gta 4 is.

Igaz ez?

2015. dec. 29. 10:28
 1/6 szántóvető ***** válasza:
"Átmentek a Gta San Andreas után a konzolra"-lusta vagyok utánanézni a rockstar-cég komplett tevékenységének de úgy rémlik hogy a gta-sorozat ps1-en indult,majd ps2-n folytatta.csak portolgattak más platformokra.(gta5-tel nem tudom mi a helyzet.)én azt mondom örülj hogy pc-re egyáltalán kijött.
2015. dec. 29. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, mert profitorientáltak és elég nagy a rajongóbázisuk. Pedig ők pont olyan játékokat adnak ki amik használhatatlanok kontrollerrel
2015. dec. 29. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a mostani GTA V port egész korrektre sikerült.

A GTA IV az tényleg olyan amilyen. Az azelőtti GTA-k is egész korrekt porttal készültek. Ezen kívül egyedül az LA Noire-ral játszottam ami Rockstar Games játék (habár csak kiadók itt) Na ott mondjuk lehetne picit jobb az optimalizáció.

Szerintem eléggé korrekt minőségű portokhoz volt szerencsém

2015. dec. 29. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak pl a gta5 egy évvel később jelent meg pc-re
2015. dec. 29. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:

A San Andreas után? Már a GTA II is egy kis csúsztatással jelent meg PC-re a PS1 után. A GTA III és az utána következő részek pedig rendszerint kb. egy év csúsztatás után adták ki PC-re.

A GTA IV PC változata azért lett rossz, mert egy friss gárdára bízták a portolást akiknek ez volt az első munkájuk. Nem véletlen hogy a rendszerint 1 év csúsztatás után PC-re megjelenő GTA-k közt ez volt az egyetlen, ami 5 hónap alatt jelent meg, egyszerűen összecsapták az egészet. A GTA IV után repültek is a Rockstartól. Csak csendben megjegyzem, hogy ugyanennek a csapatnak köszönhetjük a Batman: Arkham Knights portolását volt PC-re. Tehát tényleg eléggé nagy kókánymesterek.

Az pedig nagyon egyszerű hogy miért egy év csúsztatás után jelennek meg PC-re. A Rocktar a kevés olyan kiadó, akik tudják hogy a PC-ből jóval többet ki lehet hozni és nem csak egy sima konzolportot akarnak kiadni, mint azt a kiadók 70%-a csinálja, hanem tényleg odateszik magukat, hogy kiaknázzák a PC-ben rejlő lehetőségeket.

2015. dec. 31. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Vagy csak valamilyen módon megéri a rockstarnak ha az emberek konzolt vesznek. Elég sokan vettek most is konzolt a GTA V miatt.

Ettől függetlenül egész jó lett a gépes port.

2016. jan. 5. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!