Tome98 kérdése:

Skytech Hangfalak?!

Figyelt kérdés
Mennyire szólnak jól ezek a kütyük? Kinéztem magamnak egy skyteck 600wattos (max teljesítmény) hangfalszettet (természetes alá van írva hogy karaoke tehát ne várjunk tőle sokat de mégis kerti partikra illetve be a szobába kéne nem nagy bulikra (ha lehet nem a gány válaszokat adjátok hanem értelmes véleményeteket tapasztalatból ha van)

2016. máj. 6. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
kuka
2016. máj. 10. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. És a sal hagfalak?
2016. máj. 13. 09:50
 3/4 anonim válasza:

Én hallottam már skytech 30 cm es topládákat szólni... A maguk árán egészen meglepett... Kerti partira tökéletes... de nem a karaoke hangfalak!! Azok semmit nem érnek. Kb 30 w erősítő/ hangfal ami amúgy is halk az alacsony érzékenysége miatt és a hangképe is rossz meg az időtállósága is...

Szóval... Ha skytech vagy sal... Csak a darabonként 50 feletti topládák jöhetnek szóba kompromisazumos arral kompromisszumos hangot... De annyiért elég jó kerti party- tudsz nyomatni....

2016. máj. 18. 22:01
 4/4 anonim válasza:
+ meg fognak lepni... Csak ne rakd őket JBL EK MELLÉ
2016. máj. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!