Aktív hangfalak közül melyik a jobb? Trevi xf 1000 vagy Somogyi Elektronic (SAL) PAX 225A
Figyelt kérdés
Tv külső hangszórójaként illetve házibulik, kertipartik hangosításához erősítéséhez használnám. Ha ezeknél van jobb ötlet azt is szívesen fogadom.2016. febr. 27. 23:43
1/4 anonim válasza:
Az XF 1000 -ről nem találtam teljesítmény adatot, de az gyanús hogy akkuról is tud üzemelni és 7 Ah van benne. Azzal max 15-20W vehető ki jóindulattal.
Akkor más inkább a SAL, pedig az se egy nagy legény.
Ha van rá lehetőséged inkább vegyél egy erősítőt egy komolyabb hangfallal. A SAL se tud annyit amit a kinézetéből feltételezhetően elvárnánk.
2/4 A kérdező kommentje:
Az XF 100W-os és valóban van benne akksi.
2016. febr. 28. 17:31
3/4 anonim válasza:
Ezeknél? Ezeknél szerintem bármi jobb ötletnek tűnhet (Sokol rádió...)!
Szerintem inkább érdemes rááldozni egy kicsivel nagyobb összeget és venni egy Sztereó erősítő+hangfal kombót és akkor azt egyszer kell megvenni!
4/4 anonim válasza:
"Az XF 100W-os és valóban van benne akksi."
LOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!