Hogyan kössek össze egy 2.1-es Genius hangfalszettet egy LG 43LF5400 FULL HD LED TV-vel 3.5-es jack aljzat nélkül?
Sziasztok!
Adott egy LG 43LF5400-as TV. Nincs rajta 3,5-es jack, viszont én szeretném rákötni a 2.1-es Genius hangfalszettemet. UPC boxxal használom a TV-t és ha a boxot RCA-val összekötöm a hangfalakkal, tökéletesen megszólalnak a hangfalak. Viszont én azt szeretném, hogy ha pl mobil winchesterről nézek filmet, akkor is a hangfalak szóljanak. Létezne valamilyen megoldás erre? Ajánlottak egy olyat, hogy SCART - RCA átalakítóval kössem össze a TV-t a hangfalakkal. Ha ezt megteszem, sem a UPC-t használva, sem külső háttértárról nem szólalnak meg a hangfalak. Ha az átalakító nélkül, csak simán az RCA aljzatokba dugom a hangfalakat, akkor is ez a helyzet. Esetleg van valamilyen beállítás a TV-n amit nem találok? Valaki tudna segíteni ezügyben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerintem SCART-RCA-ból olyan kellene amelyiken van kapcsoló. Úgy tudnád állítani, hogy kimenet vagy bemenet legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!