Mi okozhatja azt a problémát a Genius márkájú 2.1-es hangfalszettnél, hogy magától "elmegy" a mélynyomó?
és mikor elmegy a mély akkor ha fel/le tekergeted a hangerő potit akkor pattog,esetleg visszajön a hangja?
Nem tudom pontosan melyik típus van neked, de első körben inkább valami kontakt hibára tippelnék. Valóban gyanús a túlmelegedés is viszont minden geniusban csavarral van felfogatva a hűtőborda. Szerintem más lesz itt a ludas.
Szerintem a poti a hibás. Ha valamelyik drágább típusod van akkor ilyesmi van benne:
ha olcsóbb, egyszerűbb akkor valami mezei párszáz forintos. Ha van minimális elektronikai tudásod meg egy forrasztód, akkor magad is meg tudod csinálni. Nem egy nagy szám. Azért egy multiméter sem árthat hozzá. Pl. a poti lábkiosztása lehet,hogy más (bár 99% hogy pontosan ez való bele). pl. sw-hf2.1 1xxx es fadobozosban.
Próbáld már meg a kábeleket meg a foglalatot megtisztogatni. A genius szereti a din foglalatot ami eléggé szeret kontakthibás lenni. Mondjuk ezen valószínűleg rca van. de azért megér egy próbát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!