Eredeti 3d filmnél honnan tudom hogy melyiket kell venni ha lg tv-m van?

Figyelt kérdés
lg tv-m van arra ha torrenten letöltök egy filmet ou-nak kell lenni. Ha én megveszem eredetibe az uj star wars filmet akkor honnan tudom hogy jó lesz a tvhez?

2016. ápr. 18. 20:10
 1/2 doni1201 ***** válasza:

Az LG-k (és a többi passzív 3D TV) a 3D-s kép függőleges felbontását (a második számot) mindig felezik. Max 1920x540-es felbontásra képesek ilyenkor.

Miért fontos az OU torrenten az LG-nél:

Általában fele (Half) felbontásban töltik fel a 3D filmeket. Az LG-nek ez nem feltétlen baj, csak jó helyen legyen elfelezve a kép. H-OU-nál egymáson van két 1920x540-es kép amit az LG kényelmesen betölt magának, és minden oké.

Egymás melletti képeknél (H-SBS), azonban két 960x1080 pixeles kép van, de az 1080-at felezni fogja, mivel max 540-re képes a kijelző. Így lett egy még rosszabb 960x540-es képünk.

A hivatalos Blu-Ray 3D kiadások teljes felbontásúak (kétszer 1920x1080), így nem kell aggódni, a TV a tőle telhető maximális minőséget fogja produkálni.

2016. ápr. 18. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez egy nagyon hasznos válasz volt.
2016. ápr. 18. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!