Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Legjobb/Kiváló autós mélynyomó...

Legjobb/Kiváló autós mélynyomó erősitővel?

Figyelt kérdés

MTX Terminator TNP212D2 400 Watts RMS Dual 12 inch

ezt néztem 320 euroért erősitővel együtt.

Szakértők véleménye érdekelne mielőtt megveszem, hogy ez jó vagy nem. Esetleg ha irnátok párat azt is megköszönném.

100 ezer alatt veszek csak!

2016. ápr. 16. 22:22
1 2
 11/14 dirtboy ***** válasza:

Osy ne vedd fel így,hidd el elégedett lesz azzal amit linkeltem,írása alapján erre vágyik.

az 100% hogy nem fog együtt szólni az elejével csak egy karosszérián belül fog szólni,fogalmazzunk úgy.

ha neki ez kell hát ezt kapja,végül is nekünk mindegy nem mi fogjuk hallgatni azt a csodát.

2016. ápr. 17. 11:58
 12/14 Osynho ***** válasza:

Persze, nem is ez a része a bosszantó, hanem az, hogy segítő szándékkal ír az ember (és itt most nem is elsősorban rólam van szó, mert ez egy tendencia), aztán ebből az lesz, hogy az én .... anyámat.

Arra a Tarantulára azért kíváncsi lennék. :D

2016. ápr. 17. 12:17
 13/14 dirtboy ***** válasza:

biztos bír szólni de én ha meglátok egy ilyen tipikus spl-es szélt már lapozok is tovább.

ezek mind Watt temetők.

ismerősnek is a gznw 15 nuclear szélét mikor meg nyomtam,mondom ez mi,mint egy kerti locsoló tömlő olyan keménységű kb.

nem csoda hogy Kw-ok kellenek neki,igaz nagyot is nyomnak de francot érdekli,kinőttem én már abból.

2016. ápr. 17. 13:02
 14/14 Osynho ***** válasza:
Persze, a dübörgést én is meghagyom másnak, maradok a zenehallgatásnál és az Audio System HX12SQ-nál zárt ládában. :)
2016. ápr. 17. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!