Milyen autós erősítőt, mélynyomót vegyek (bővebben lent)?
Egy 2000-es Hyundai Coupe-ról lenne szó.
Nincsenek nagy igényeim, csak egy kicsit több basszust szeretnék, mert a gyári elenyésző.
AKAI CAU-7160 fejegység van az autóban, gyári hangszórókkal.
Nem szeretnék sokat költeni, nem akarom felébreszteni se Marinénit se a szomszédságot.
azzal kéne kezdeni hogy szerzel egy valamire való fejegységet.
pl jvc kd-x210el már lehet mit kezdeni,az akai-n még rca sincs.
így meg csak magasjelszintet tudsz adni az erősítőnek,amit ha nem tud fogadni akkor még jelszint átalakítót is venni kell.
inkább érdemesebb venni egy akaitól jobb fejet.
Az az undorító kinézetű jvc fej 22k. Ha annyit költenék a fejegységre, akkor nem egy "picit" több basszust szeretnék, hanem bömböltetni a bulibárót a buszvég körül.
Egyébként van az Akain RCA kimenet, szóval nem tudom, hogy miről hadoválsz.
ezt a stílust azért de engedd meg magadnak,nem én vagyok az aki ilyen egyszerű dolgot nem tud hanem te,te szorulsz segítségre szóval.
termék leírásokat néztem róla és sehol nem említenek rca kimenetet.
nálam is van plusz rca még a 3páron kívül de az nem kiment hanem bement ami rca aljzatos.
a jvc karácsony miatt ilyen drága,ha van eszed nem most veszed,láthatod az árukereső grafikonján pl hogy más időszakban sokkal olcsóbb szokott lenni,akkor érdemes.
a 22ezer meg kis összeg,belépő szint,megsúgom normális fej újonnan 50-60ropitól kezdődik.
a hangerőnek meg nem sok köze van ahhoz hogy hány ezres vagy milyen tudású fejegység van a kocsiban szóval ezt a bulibárós izét nem nagyon értem.
na mindegy magadra hagylak a gondolataiddal,azért ha netán valaki hajlandó lenne még foglalkozni a kérdéseddel ne harapd le a fejét,elvégre ingyen áldozza rád, vadidegenre a saját idejét.
Nem akarsz sokat költeni, de 22 eft már sok? Ezt nem értem. 22 eft-ért sem egy normális hangszórót, sem egy fejegységet, sem egy erősítőt, de még gy kábelt sem kapsz.
Mennyit szánsz rá, ha 22 eft sok?
ma 17:10
így van,22ezerért adtam el pl használtan az egyik magassugárzómat.
alkudás nélkül vették meg,pedig aki megvette az sincs tele pénzel,én meg 70ért vettem helyette szintén használt magassugárzót.
és én is pi csányi pénzt keresek.
fel kell fogni hogy a minőségnek ára van és nem ezek a drágák hanem a magyar fizetés a kevés.
ha 22ezer sok egy új fejegységért akkor nem értem a kocsi miből van fenntartva. 2012ben ennyiből lehetett tele tankolni bakker.
Gratulálok a sok hozzáértőnek! Srácok majd ha megy az olvasás szerintem csak azután kezdjetek válaszolgatni.
A kérdésben és az 1. hsz.-ben is leírtam hogy csak egy kis basszust akarok de már ott tartunk hogy magassugárzó + hangszórókat is cseréljek.
A sok szakértő sufnituningos azt elfelejtette mondani hogy létezik Aktív és Passzív mélyláda. Az aktívnak van saját erősítője tehát azzal sem kell szívni.
Blaupunkt GTB 8200 A -ra esett a választás. Mint ahogy írtam egy kevés basszust akartam olcsón. Tessék itt van 22e forint 1szerű mint az 1*1 minden kábel jön hozzá csak össze kell kötni a fejjel és egy áramforrással. Még egy pár hangszórót is rá lehetne kötni de mivel csak egy kis basszust szerettem volna ezért felesleges.
Köszönöm a sok hozzá nem értő gyökérnek hogy ennyit nem voltak képesek leírni. Bár mondjuk ha már egy szöveg megértése nem megy ott már gondok vannak. Nem nem szar mert mint kiderült a Blaupunkt nagy márka és minőségi a youtube videókon pedig látszik hogy ha feltekered akkor remeg a rendszám és a popsid alatt az üllés is de mivel én csak egy keveset akartam ezért ez bőven teljesülni fog.
Lehet írni a stílusomról bla bla csak azért nem törlöm a kérdést mert másnak is talán ennyi zenei igénye van egy autóban.
nem tudom te mit olvasol de senki nem ajánlott neked hangszórót.
a kérdésed pedig az volt hogy milyen erősítőt és mélynyomót vegyél.
az aktív mélynyomók szerintem hulladékok,árukból jobb erősítőt és mélyet kapsz használtan, ezért nem is ajánlottam.
hogy te még most hallottál először arról hogy létezik aktív mélynyomó és hogy az jó lesz neked azt meg én honnét találjam ki?
de ha már itt tartunk akkor közlöm veled hogy létezik basszus rezgető is. ülés alá kell betenni.
keress rá arra is hátha az még jobban tetszik majd.
Szerintem rohadtul érződik abból amit írtam hogy semmi közöm sincs ehhez a témához.
Szerencsére megtaláltam ezt az aktív mélynyomót ami tökéletes lesz.
igen érződik.
balupunkt nagy márka,na ne nevettess,egy ótvar szar márka a blu.
attól hogy valami reklámozva van még nem lesz jó is.
tudod miknek vannak jó termékei autóhifiben?
sinfoni,genesis,audioson,focal,morel,zapco,micro precision,micro dimension,dls,rainbow,gladen mosconi,macrom, stb stb,na ki vele ezek közül mennyiről hallottál már?
egyiknek sem ér lábnyomába sem az ócska balupunkt márka.
remeg a rendszám? és az jó vagy mi?
szerintem pont nem jó ha remeg.
arról nem is beszélve hogy nem mindegy hogy 80hz-rezgeti vagy 40hz rezgeti.
ha neked ez mindegy akkor kár zenét hallgatni,akkor neked már a flex hangja is zene ha ennyire igénytelen vagy.
így próbáljon segíteni az ember,és még akkor én vagyok aki nem ért hozzá a cirka kb 800 ropis aktív rendszerem azért valahogy csak össze ált.
/nálam az aktív nem azonos a beépített erősítős cuccal csak szólok de én vagyok a pancser amatőr/
okosodj kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!