Erősítő + autós mélynyomó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Skytec SPL400-as erősítőre(2x200watt) tudnék-e csatlakoztatni autós mélynyomót +1 hangfalt?
2015. okt. 19. 18:49
1/5 dirtboy válasza:
ha az impedancia stimmel akkor tudsz,hogy érdemes e már más kérdés
2/5 A kérdező kommentje:
nem érdemes? mit ajánlanál ehhez az erősítőhöz? Azért max 200W-os mélynyomó kellene, nem túl drága kategóriában.
2015. okt. 19. 18:54
3/5 dirtboy válasza:
azért mondom hogy nem érdemes mert egyrészt az skytec az egy semmilyen márka,egy hulladék.
olyan kamu mint az auna vagy a first austria.
rms teljesítményt le sem merik mérni csak maxot adnak meg ami full kamu,az a 2x200W. meg egy másik érthetetlen adat a pmpo csak hogy nagy Wattok repkedjenek.
ilyen egy hivatalos mérés.
2400W ami szerepel rajta nagy számokkal de sajnos kicsi híján nem teljesítette.
szóval az erősítőd gyenge,gagyi.
másik ok amiért nem jó a terv az az hogy autós nyomó pár köbméterre van tervezve,autólégteréhez.
szobában nem szólnak jól,főleg nem a reflexek.
tudom mert volt pár autós ideiglenesen lakásban és kipróbáltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi :) és esetleg tudnál hasonló árban ajánlani más erősítőt?
2015. okt. 19. 19:21
5/5 dirtboy válasza:
szobait majd inkább más,én autósokat ismerem inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!