Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen házimozit válasszak?...

Milyen házimozit válasszak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

A mostanim 12év után meghalni látszik. Akarok egy új rendszert, de nem akarok 100e-nél többet rákölteni. Néztem Yamaha-t és Harman/Kardont. Picivel 100 fölött már vannak akciósan. Milyenek ezek?

Ja és a lényeg.. Filmlejátszás tv-n keresztül megy a hang pedig optikai kábelen jön ki a tv-ből. Szóval erősítő és hangfalszett elég nem kell lejátszó. Konkrét márka és típust is tudnátok ajánlani?

2016. márc. 31. 09:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Megvattem az ajánlott z906-ot. Media Marktba 79e Ft-be fájt. Minden hangszóró a helyén van már. Azt kell mondjam lehet ez volt a legjobb választás valóban. Rengetek rácsatlakoztatható dolgot kezel. Brutális mélyhang, tiszta magas hangok. Igazi moziélmény. Egyszerű, nem komplikált beállítással baromi jó kezelni. Nekem zenére is bejön a stereo-ja. Filmeknél ha kell visít ha kell kiüti a szekrényt a helyéről. Teljesen elégedett vagyok vele. Szinte minden klasszik filmet újranézek mert más így a hang.

Köszönöm az ajánlatot.

2016. máj. 19. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!