Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen házimozit válasszak?...

Milyen házimozit válasszak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

A mostanim 12év után meghalni látszik. Akarok egy új rendszert, de nem akarok 100e-nél többet rákölteni. Néztem Yamaha-t és Harman/Kardont. Picivel 100 fölött már vannak akciósan. Milyenek ezek?

Ja és a lényeg.. Filmlejátszás tv-n keresztül megy a hang pedig optikai kábelen jön ki a tv-ből. Szóval erősítő és hangfalszett elég nem kell lejátszó. Konkrét márka és típust is tudnátok ajánlani?

2016. márc. 31. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Harman ennyiből nem jön ki erősítővel együtt. Logitech z906 pont ezt tudja, ami neked kell.
2016. márc. 31. 09:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Pedig istenbizony láttam valhol 109ezerért, de most nem tudom belinkelni. Köszi a tippet. Jól látom ez aktív subbal megy? Van róla tapasztalatod? Milyen a mélyládája?
2016. márc. 31. 10:16
 3/11 Trafó1 ***** válasza:

Engem is érdekel a kérdés, legfőképp a központi egység, azt kellene összekapcsolni egy Philips hangszóró szettel.

[link]

2016. márc. 31. 10:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Én most néztem rólla mindenféle videótesztet meg írásokat és mindenhol egekbe dicsérik. A fejegységről van jó magyar unboxing videó, azt nézd meg.

Egyenlőre nekem erre esik a választásom. Köszi

2016. márc. 31. 10:47
 5/11 Trafó1 ***** válasza:

Ezt találtam ha érdekel:

[link]

2016. márc. 31. 10:56
 6/11 Trafó1 ***** válasza:
2016. márc. 31. 10:58
 7/11 Trafó1 ***** válasza:

Most ezt nem értem a központi egységre és a mélynyomóra is lehet külön külön csatlakozni mind a hangszórókkal mind a tévével?

Jól látom , hogy mind a két egységnek ugyan úgy vannak bemenetei?

Ennek mi az értelme?

2016. márc. 31. 11:01
 8/11 Trafó1 ***** válasza:
2016. márc. 31. 11:03
 9/11 Trafó1 ***** válasza:
2016. márc. 31. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A vezérlője megy a mélyláda "control' csatlakozóba, a hangszórók a mélyládába csatlakoznak, az erősítő abban van, a központi egységgel vezérled és abban van a Dolby dekóder. Ez a szett ár/érték/teljesítmény bajnok, elképesztő ereje van, negyed hangerőn is házat bont. Ez már nem puffog, mint az elődje, nagyon komoly szett ennyiért, hozza a moziélményt.
2016. márc. 31. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!