Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baj a számítógépemmel?

Mi a baj a számítógépemmel?

Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt csinált a windows 7-em egy frissítést, és azt kezdte el csinálni hogy a Facebookba beengedett, a youtube-ba, meg még néhány oldalra, de gyakorlatilag több oldalba nem engedett be, mint pl.: Csábításból jeles, Gyakori kérdések, Howrse... Most csak ennyi jutott az eszembe, aztán szerintem apum csinált valamit, és beengedett minden weblapra, csak a Facebookon a képek tűntek el, vagyis hát ott vannak, csak nem lehet látni őket, a videók indexképét se látni, csak a videót ha elindítom, viszont a hirdetéseket, és a teszteknek a képét látom, de se profilképet, se borító képet, és semmilyen képet amit megosztanak, csoport képeket se, és játék képeket se, meguntam, nagy nehezen tudtam csinálni egy rendszer visszaállítást múlthónapra, mellesleg kevés volt a hely a D és a C meghajtón, de most is a második opció van, facebookon nem látom a képeket, és ez így nekem nagyon rossz! Szerintetek mi lehet a gond? A barátom szerint valami Blokkolja az egész gépet, de ez mit jelent?

2016. márc. 11. 15:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Anonim válaszoló: Igen, az idővel kapcsolatosan minden perfect, köszi, ezekre annyira nem is gondoltam, mert régebben volt ilyen gondom hogy az időt is át kellett állítanom! :)

Megcsináltam amit mondtál, futtatás, szolgáltatások, windows update letiltva, köszi a válaszokat, remélem holnapra jó lesz mert már megyek aludni! :)

2016. márc. 14. 01:02
 22/27 A kérdező kommentje:
Most letiltottam, de semmi se történt, mellesleg még mindig tele van vele a folyamat kezelőm. :S
2016. márc. 14. 08:38
 23/27 axonbite ***** válasza:
futtatásba MSCONFIG automatikus indítás ott is nézz körül mik indulnak rendszerrel együtt.
2016. márc. 14. 10:24
 24/27 A kérdező kommentje:
Ott is csak azok indulnak el amik szoktak. :c Mellesleg nem tudod hogy Komáromtól Budapestig mennyibe fájna az út? Vagy vonattal olcsóbb?
2016. márc. 14. 11:29
 25/27 axonbite ***** válasza:
nézd meg a gysev oldalán én nem tudom :)
2016. márc. 14. 11:43
 26/27 anonim ***** válasza:

Miert kell Komarombol Budapestre menni ?

Teamviewer szupport sokkal olcsobb, gyakorlatilag ingyenes itt a gyakorin.

2016. márc. 14. 21:49
 27/27 A kérdező kommentje:
Én nem akarnám hogy más emberek a számítógépemben leselkedjenek, de azért szeretnék Komáromból Pestre menni, mert a lovaglós játékomnak, Star Stable Online-nak lesz egy találkozója a fővárosban valahol, és nagyon elszeretnék rá menni! :D
2016. márc. 15. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!