Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baj a számítógépemmel?

Mi a baj a számítógépemmel?

Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt csinált a windows 7-em egy frissítést, és azt kezdte el csinálni hogy a Facebookba beengedett, a youtube-ba, meg még néhány oldalra, de gyakorlatilag több oldalba nem engedett be, mint pl.: Csábításból jeles, Gyakori kérdések, Howrse... Most csak ennyi jutott az eszembe, aztán szerintem apum csinált valamit, és beengedett minden weblapra, csak a Facebookon a képek tűntek el, vagyis hát ott vannak, csak nem lehet látni őket, a videók indexképét se látni, csak a videót ha elindítom, viszont a hirdetéseket, és a teszteknek a képét látom, de se profilképet, se borító képet, és semmilyen képet amit megosztanak, csoport képeket se, és játék képeket se, meguntam, nagy nehezen tudtam csinálni egy rendszer visszaállítást múlthónapra, mellesleg kevés volt a hely a D és a C meghajtón, de most is a második opció van, facebookon nem látom a képeket, és ez így nekem nagyon rossz! Szerintetek mi lehet a gond? A barátom szerint valami Blokkolja az egész gépet, de ez mit jelent?

2016. márc. 11. 15:53
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ezt a kettőt végig csináltam, viszont 3 GB lett a C meghajtómon, ez már nagyon jó! ;) De a facebookos gondunkat nem oldotta meg :(
2016. márc. 12. 16:10
 12/27 axonbite ***** válasza:
nyisd meg az internet explorer-t ott beállítások/adatvédelem/beállítások előfordulhat hogy ott találsz tiltott oldalakat töröld a linkeket
2016. márc. 12. 19:04
 13/27 A kérdező kommentje:
Felül jobb oldalon van egy kis fogaskerék, de ott nem találtam olyat, de alul, mivel a Google a kezdőlap, ott van olyan hogy adatvédelem(fül), meg majdnem mellette egy Beállítások(fül). :D Melyik?
2016. márc. 13. 01:32
 14/27 axonbite ***** válasza:

fogaskerék / internetbeállítások / fent biztonság fül / tiltott helyek mellett helyek gomb. az ott található linkeket el kell távolítani feltéve ha azok pont azok amikre nem tudsz belépni.

na elméletileg most jól navigáltalak :)

2016. márc. 13. 06:21
 15/27 A kérdező kommentje:
Nincsenek ott linkek :SViszont le is tiltottam a Windows update izét a "Start" menü > Szolgáltatások > Windows update > dupla klikk > és letiltottam, de az se segített... :(
2016. márc. 13. 09:21
 16/27 axonbite ***** válasza:
akkor mit ír ki a böngésző amikor nem enged be valahová?
2016. márc. 13. 10:21
 17/27 A kérdező kommentje:

"A kapcsolódás sikertelen

A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.gyakorikerdesek.hu helyen lévő kiszolgálóval.

* A webhely ideiglenesen nem érhető el, vagy túl terhelt. Próbálja újra pár perc múlva

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

Próbálja újra (gomb)"

Ez a gond már megoldódott, csak a facebookkal van a gond, de úgy volt az egész hogy Esti frissítés -> Csak facebook és a youtube a jó (Facebookkal semmi gond nem volt) -> Másnap minden weblap bejött, és a facebook volt a rossz, a képek nem jöttek be, tudod. majd délután megint nem jöttek be a weboldalak, csak a youtube meg a facebook, és a facebooknál a képek bejöttek. -> És most megint bejön minden weblap, és csak a facebook a rossz, már 3 napja rossz a facebook, nem értem mi lehet a gond, nekem az az svchost gyanús, tele van vele a feladatkezelő folyamatok füle, de én azt olvastam róla, hogy csak a CPU-t terheli le. Összeírtam elölről az egészet mert én már kicsit megkeveredtem. xd

2016. márc. 13. 17:09
 18/27 axonbite ***** válasza:
Na most akkor start menü; futtatás; services.msc, majd megkeresed a windows update szolgáltatást. Arra jobb klikk, tulajdonságok, és az indítás típusánál válaszd ki, hogy le legyen tiltva, majd állítsd is le. Elvileg ennyi, többet nem lesz vele problémád. :)
2016. márc. 13. 17:38
 19/27 anonim ***** válasza:
Mennyi az idő a gépben? Ha több mint 5 perc különbség van a reális időhöz képest akkor állitsd be. Éz a timezone? Tedd magyarországra. És sync legyen time.windows.com.
2016. márc. 13. 19:35
 20/27 anonim ***** válasza:
... ja és a dátum jó?
2016. márc. 13. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!