Mi a baj a számítógépemmel?
fogaskerék / internetbeállítások / fent biztonság fül / tiltott helyek mellett helyek gomb. az ott található linkeket el kell távolítani feltéve ha azok pont azok amikre nem tudsz belépni.
na elméletileg most jól navigáltalak :)
"A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.gyakorikerdesek.hu helyen lévő kiszolgálóval.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el, vagy túl terhelt. Próbálja újra pár perc múlva
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Próbálja újra (gomb)"
Ez a gond már megoldódott, csak a facebookkal van a gond, de úgy volt az egész hogy Esti frissítés -> Csak facebook és a youtube a jó (Facebookkal semmi gond nem volt) -> Másnap minden weblap bejött, és a facebook volt a rossz, a képek nem jöttek be, tudod. majd délután megint nem jöttek be a weboldalak, csak a youtube meg a facebook, és a facebooknál a képek bejöttek. -> És most megint bejön minden weblap, és csak a facebook a rossz, már 3 napja rossz a facebook, nem értem mi lehet a gond, nekem az az svchost gyanús, tele van vele a feladatkezelő folyamatok füle, de én azt olvastam róla, hogy csak a CPU-t terheli le. Összeírtam elölről az egészet mert én már kicsit megkeveredtem. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!