Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baj a számítógépemmel?

Mi a baj a számítógépemmel?

Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt csinált a windows 7-em egy frissítést, és azt kezdte el csinálni hogy a Facebookba beengedett, a youtube-ba, meg még néhány oldalra, de gyakorlatilag több oldalba nem engedett be, mint pl.: Csábításból jeles, Gyakori kérdések, Howrse... Most csak ennyi jutott az eszembe, aztán szerintem apum csinált valamit, és beengedett minden weblapra, csak a Facebookon a képek tűntek el, vagyis hát ott vannak, csak nem lehet látni őket, a videók indexképét se látni, csak a videót ha elindítom, viszont a hirdetéseket, és a teszteknek a képét látom, de se profilképet, se borító képet, és semmilyen képet amit megosztanak, csoport képeket se, és játék képeket se, meguntam, nagy nehezen tudtam csinálni egy rendszer visszaállítást múlthónapra, mellesleg kevés volt a hely a D és a C meghajtón, de most is a második opció van, facebookon nem látom a képeket, és ez így nekem nagyon rossz! Szerintetek mi lehet a gond? A barátom szerint valami Blokkolja az egész gépet, de ez mit jelent?

2016. márc. 11. 15:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Hat lehet egy gyerekfilter, vagy egyszeru Family DNS (az open dns-tol) vagy hosts file is esetleg. Nehez igy megmondani.

Teamviewerrel bele tudnek nezni.

2016. márc. 11. 16:11
 2/27 A kérdező kommentje:
Tele van a folyamat kezelőm svchost nevű valamivel, facebookon tudnék képeket küldeni! :)
2016. márc. 11. 19:15
 3/27 A kérdező kommentje:
Még valaki választ tudna küldeni? :D
2016. márc. 11. 22:17
 4/27 axonbite ***** válasza:
100%
futtass le két vírus keresőt adwcleaner / malwarebytes
2016. márc. 12. 05:37
 5/27 A kérdező kommentje:
A CCleaner Pro-t szoktam, meg a Spyware terminatort, de az se segített :S
2016. márc. 12. 10:06
 6/27 axonbite ***** válasza:
100%

akkor itt van ez ez pont a te gondod oldja meg:

[link]

2016. márc. 12. 11:45
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem a Szolgáltatásokban nincs meg az "Automatikus Frissítések" fül, :S
2016. márc. 12. 12:45
 8/27 axonbite ***** válasza:
100%
akkor próbálkozz vírus irtással (adwcleaner/malwarebytes) futtasd mindkettőt.
2016. márc. 12. 12:48
 9/27 A kérdező kommentje:
Asztal-ablak kezelőm van, ahol egy hasonló ablak feljött.
2016. márc. 12. 12:52
 10/27 A kérdező kommentje:
Akkor letöltöm azokat az izéket :D
2016. márc. 12. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!