Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tapasztalt felhasználók! Ps4...

Tapasztalt felhasználók! Ps4 vagy XBox One?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés van, de engem inkább személyes tapasztalatok érdekelnének, melyek segítenének a későbbi döntésben, és nem, számítógépet nem szeretnék vásárolni.

Az én eddigi nézőpontom:

Azt mondják a Ps4 jobb hardverrel rendelkezik, de ez nem azt jelenti, hogy látványosabb, brutálisabb grafikával rendelkezne, csak kis mértékben észrevehető, ami engem nem érdekel. A Ps4 jobb irányító karral rendelkezik, ami tölthető. Az XBox nem, de kapható hozzá aksi, vagy töltő, és azt mondjak többet bír ki.

Ugye a hűtés:

Azt olvastam a Ps4 néha zavaróan hangos, melegszik. Az XBox annyira nem. Sok forumon olvastam, volt akinek 2x kellett szervízelni a Ps4-et emiatt. A masik, Ps4 1 év gari, XBox 2.

Ezeket az információkat neten olvastam, kicsit utánna jártam. Nem húz egyik oldalhoz sem a szívem, szeretek játszani, de nagyító nelkul, szoval nem nézek meg minden apró fűszálat, hogy melyik gépen szebb. Tapasztalatok érdekelnek, olyanoktól, akiknek van konzol a tulajdonában.

2016. márc. 2. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül az exkluzív címeket érdemes nézni, és azt venni ami jobban érdekel. Nálam nagyon magasan nyert a ps4 emiatt. Amúgy olvasom mindig hogy hangos meg melegszik, de nálam ilyen gond sose volt pedig több mint egy éves gép és nonstop játszok rajta szinte. Ja az irányítót minden nap kell tölteni de szerintem ez nem egy gond. Nekem mindegy hogy vezetékkel nyomkodom vagy anélkül.
2016. márc. 2. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont a Ps irányítója a kényelmetlen, ahogy izzadni kezd kicsit a kezem, csúszik ki belőle, de ez mind szubjektív vélemény, ami valójában számít, azok az exkluzív címek.
2016. márc. 2. 20:32
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Nezőpont kérdese, engem zavar hogy 4-5 óra utan tölteni kell, és én nem tudnék kábellel játszani, mert messze van a Tv...

Tudom, tudom az exkluzív címek számítanak, de engem az érdekel melyik az időtalóbb gép, tehát akkor inkább igy teszem fel a kérdést. Nem egy évre szeretnek konzolt venni. Engem az exkluzív címek annyira nem hoznak lázba. Talalnék én magamnak olyan játékot, ami adott esetben mindkét gépen érdekel. Szóval nem tudom... Nem akarok elhamarkodottan dönteni.

2016. márc. 2. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Senki sem levelibéka, hogy jósolni tudjon. Mindkét gép hűtése megfelelő, annyira újak még, hogy nem igen vannak releváns statisztikák róla, melyik gép mennyit bír.

Érdekel e a MOVE vagy a KINECT, ez is lényeges lehet, a KINECT technológia sokat fejlődött az utóbbi időben pl.

2016. márc. 3. 09:38
 5/6 malac007 válasza:
Probaltam mind kettot de a ps4 veri latszik is sokkal tobben veszik
2016. márc. 5. 06:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Legfejlebb az 500GB-sak voltak hangosak és melegedtek túl + azok olyanok amiket szervizelni kellett gyakran. 1TB-nál már nincsenek ilyen gondok egyik platformnál se.

Ha meg nem érdekelnek az exkluzívok akkor azt vedd meg, amelyik éppen jobb árban van (1TB-sat vegyél, az 500GB-os annyira nem éri meg).

2016. márc. 7. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!