Szerintetek kockázatos az ebay-ről rendelni xbox one-t? Még soha nem rendeltem nem tudom hogy folyik ez!
Figyelt kérdés
.2016. febr. 4. 23:54
1/4 anonim válasza:
Miért rendelnél onnan? Nem olcsóbb mint magyar webshopokban, ahol van rá garancia is...
2/4 anonim válasza:
ajajaj
sose ebayeztel es pont egy ilyen kaliberu termekkel akarod elkezdeni, raadasul ugy, hogy lutri az egesz, mert mi a biztositek, hogy jot kapsz
oke, hogy az ebay biztonsagos es ha gaz van segitenek meg penzt visszakapod, de ha meg sosem ebayeztel, akkor ahhoz sem ertesz, hogy ez hogy mukodik es akkor majd jonnek az ujabb kerdesek, hogy ebayen atvertek, mit csinaljak? stb.
es igen, fentinel a pont, garija NEM lesz!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek márnmeg oldottam ☺
2016. febr. 16. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!