TV hagyományos, távirányító : ha víz folyik a távirányítóba az ki tudja nyírni a tv-t? Kapott vadonat új távirányítót de avval sem kapcsol be. Mi történhetett? (panasonic )
És hogyan kell beprogramozni?? Már próbáltam minden - általam mint laikus - elképzelhető verziót megnyomni de semmi.
Van a tv és van hozzá egy UPC kütyü, ezek össze vannak kötve.
Mindkettő áram alatt van. A UPC-s dobozt tudja ki és be kapcsolni de a tv semmire nem reagál.
Kézi ki és bekapcsolásra felgyullad a piros jelzőfénye, hogy áram van benne de semmi egyéb.
Nem lehet, hogy míg kb 25 másodpercig vizben állt a távirányitó , akkor valami olyasmit "irritált" a tv-n hogy az attól meghalt?
Köszönöm a gyors segitséget!
Volt itthon egy orig. upc-től kapott távirányitó , a vizeset félretettem és az újjal próbáltam. Volna valami nyomkodási kombináció??
kb ötöslottó esélye van hogy a vizes távirányító kinyirja a tv-t (nem inkább több ötöslottó)
Milyen TV milyen távirányító? (gyártó típus)
Az első linken a pdf függelékében vannak a Panasonic-os kódok: 0680, 1680, 0138, 0256, 0391, 0397, 0546, 0067, 0586, 0193, 0578, 1340, 0883
Ezeket kell végigpróbálni a második linkben (manuális) leírt módszerrel. Ha nincs kedved végigpróbálgatni, lehet hogy a harmadik link (automatikus) módszer hamarabb eredményre vezet.
Kedves , kedves segítők! Legutóbbi főleg!
Nekifogtam kb fél órája, nem sikerült (többféle verzióban ) eleve utálom az egészet.
Elmorzsoltam (én az "erős nő" ) 2 darab könycseppet, vártam mig újra erőre kapok kedvileg....és az előbb elhatároztam (nem adom ám fel!) hogy még 1 próba.
És!!!!! SIKERÜLT!
Ugyhogy HATALMAS hálámat fogadjátok!
Remélem Nektek is ugyanigy segitenek majd rendes emberek az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!