Headset ebay-ről? Nem kockázatos? Vásárolt már valaki ebay-ről?
Figyelt kérdés
Van egy headset fele annyiért ebay-en, mint nálunk a boltban.
Paypal kellene a fizetéshez. Nincs paypalom, de azt a legkevesebb megcsinálni. Ellenben nem kockázatos ebay-ről rendelni? Mi van ha rossz / nem jön meg a termék?
2016. febr. 1. 21:09
1/2 anonim válasza:
Ha rossz, akkor visszautalják az árát, te meg visszapostázod. Na ez gazdasági totálkár tud lenni. Normálisabb eladók visszautalják, és nem kérik vissza az árát.
Ha nem jön meg, nem jön meg. Visszakapod a pénzed, vagy újraküldik, amelyik neked szimpatikusabb. Viszont itt nincs garancia, ha amikor kibontod jó, akkor egy hét múlva már hiába reklamálsz. Én sok dolgot rendeltem már ebay-ről, rosszat még nem küldtek, kb 10 csomag nem érkezett meg, de azokat vagy újraküldték, és megjött, vagy visszakaptam a pénzem.
2/2 anonim válasza:
Nem nem kockázatos,én állandóan onnan szerzem be,bár én licitálok rájuk!Eddig 1-el volt gondom a többivel semmi!Ja és ebből 3 volt olyan amit itthon 5-7000ft-ért meg tudtam volna venni, és én meg 300-ért vettem..hiába jönnek az okosok h az szart se ér...nem érdekel én tudom mi mennyi h nem kamu,hanem eredeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!