Ez mi a fene lehetett?

Figyelt kérdés
Van egy Q8H típusú noname,szar kínai tabletje az öcsémnek,amiről sikeresen eltüntette a billentyűzetet,szóval feloldani sem lehet,mert jelszó van rajta.Bekapcsoltam,hogy hátha jó lesz valami,de nem,ezért letettem az asztalra.Úgy fél perc múlva "torz" hangon megszólal valaki belőle,hogy"Hagyd abba,hagyd már abba..." Minden lelki erőmre szükségem volt,a kikapcsolásához,lévén,hogy majdnem befostam a félelemtől.Vajon egy videó megvolt még nyitva rajta,vagy esetleg valami más?Légyszi nyugtassatok meg,hogy éjjel tudjak aludni...

2016. jan. 29. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
nyilván nem szopatott :D hol volt a rejtett kamera? youtube-on fent vagy már? :)
2016. jan. 29. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy egy 10 éves gyerek képes lenne kivitelezni egy ilyen "akciót".Amúgy nem visítottam,vagy kiabáltam,szóval nem lenne nagy nézettségem...:D
2016. jan. 29. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. jan. 29. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami szopató alkalmazás, egy 10 éves is le tudja szedni....
2016. jan. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!