Pukkanó érzés alhasnál. Mi a fene lehetett ez?
Figyelt kérdés
39. hétben vagyok, egy elég erős pukkanásszerű érzést éreztem a köldököm alatt. A magzat mozdulhatott furán és esetleg ő gerjesztett ilyen furcsa rezgéshullámot?
Olyan érzés volt, mintha belülről egy felnőtt kéz erejével megpöckölt volna valaki.
2014. máj. 9. 16:47
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a terhesség végén. Nekem az derült ki utólag, hogy a magzatburok pukkant, megrepedt. Innentől kezdve elkezdett szivárogni a magzatvizem. Bár én ebből semmit nem vettem észre, mert felül repedt meg, és így csak kis mértékben szivárgott.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is a magzatburok lehetett .
3/7 A kérdező kommentje:
Ó fene... egy darab magzatvíz szivárgást jelző betétem van még.. akkor lőjem el most?
Nem érzek folyadékot. Egyébként a pukkanás a szeméremtest és a köldök közötti vonal kb felénél volt.
2014. máj. 9. 17:28
4/7 A kérdező kommentje:
1-es: megkérdezhetem, hogy végül mi volt az a jel, amire elindultál a kórházba? Miből derült ki, hogy szülsz?
2014. máj. 9. 17:29
5/7 anonim válasza:
Nekem egy ilyen pukkanás után kezdett el szivárogni a magzatvíz.
6/7 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs szivárgás, vagy én vagyok nagyon vak. Azért betettem egy indikátoros betétet, hátha... kijöhetne már :)
2014. máj. 9. 20:30
7/7 porcukormókus válasza:
Szerintem ki fog jonni, hamarosan! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!