Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek hol vegyek Xbox-ot?

Szerintetek hol vegyek Xbox-ot?

Figyelt kérdés
Nemsokára eljön az idő, hogy konzol vásárlásra adom a fejem. A tanácsotokat, tapasztalataitokat szeretném kérni, hogy hol érdemes. Mindenképp Xbox 360at szeretnék. Csak tanácstalan vagyok, ha eljön az idő (fizetés xd) hova induljak megvenni? Neten kizárt, hogy rendelek bármit is! Válaszaitokat előre is köszönöm!
2016. jan. 6. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Netet miért zárod ki? Onnét a legjobb! Ugyanazt a terméket ugyanannyi garanciával megkapod, és még szállítási költséggel együtt is olcsóbb, mint boltból, tehát ki sem kell érte mozdulnod otthonról!

De ha mindenképp hajthatatlan vagy, akkor Euronics vagy MediaMarkt.

2016. jan. 6. 16:16
 2/3 laci-papa ***** válasza:
Platinumshopot ajánlom én ugyan neten rendeltem, de nagyon jó kiszolgálás segítőkész személyzet, ráadásul hamar itt van a pakk sokszor rendeltem már náluk, ha kell holnap belinkelem neked az oldalukat
2016. jan. 7. 20:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Linkelheted. Lecsekkolom. De csak mert ismerem a platinumshopot és tényleg jó
2016. jan. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!